יום ראשון, 25 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
טכנולוגיה

המרוץ החדש בסייבר: ה-AI שלא רק מוצא חולשות אלא גם מתקן

30 ביולי 2026 ·  מקור: Ynet 77דירוג אובייקטיביות77/100

המרוץ החדש בסייבר: ה-AI שלא רק מוצא חולשות אלא גם מתקן

הזמן שחולף בין גילוי פרצה לבין סגירתה הוא חלון ההזדמנויות הקטלני ביותר של ההאקרים. חברת הסייבר הישראלית Tenzai מחשבת מסלול מחדש ומציגה פריצת דרך: כלי AI התקפי שמשלים באופן אוטונומי את מחזור הטיפול בחולשה, מזיהוי, לטיפול ועד לסגירה תוך זמן קצר

▶ וידאו בנושא
💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

חברת הסייבר הישראלית Tenzai הרחיבה את יכולות פלטפורמת ה-AI Hacker שלה, המאפשרת כעת לא רק לאתר ולאמת חולשות אבטחה, אלא גם לייצר באופן אוטונומי הגנה זמנית תוך דקות ולספק הנחיות לתיקון קבוע. המערכת סוגרת את חלון החשיפה המסוכן שבין זיהוי חולשה לתיקונה המלא, תהליך שלעיתים נמשך ימים או שבועות. פיתוח זה מסמן מעבר מכלי ניטור פסיביים למערכות אקטיביות המפחיתות סיכונים בזמן אמת.

צוותי אבטחה צריכים לדעת אילו מהממצאים באמת יוצרים סיכון, ומה אפשר לעשות לגביהם כבר עכשיו. ה-AI Hacker שלנו הוא הראשון שלא רק מזהה ומאמת מסלולי תקיפה אמיתיים, אלא גם מסייע באופן מיידי לנטרל אותם ולצמצם את הסיכון.

לדברי ענר מזור, שותף מייסד וסמנכ"ל המוצר ב-Tenzai, מדובר ב"קטגוריה חדשה של יכולות" המשלבת AI התקפי עם הגנה מיידית, ומאפשרת לארגונים להתמודד עם איומי סייבר מבוססי AI בצורה יעילה יותר.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה