שבת, 10 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
לחץ נמוך: דניאל דאפה מתחיל מחדש בהפועל תל אביב"איזו בושה": הפצע שישראל השאירה בכדורגל הצרפתי"קליי שקט, אבל משיג בחורות": החשיפה אחרי הפרידה המתוקשרת"לא מהעולם הזה": ילד הפלא בן ה-14 שמטריף את ספרדיעזוב בינואר? שתי קבוצות פאר במאבק על שחקן ברצלונהבזכות השיפור הזה, "דני אבדיה עשוי לחגוג העונה ב-NBA"גשם חזק ירד באילת בשעתיים האחרונותתרחיש סולברג. אירוע הקיצון אליו המשטרה נערכת. ניסיון פגיעה ביו"ר ועדת הבחירותאוקראינה: מניין ההרוגים במתקפה הרוסית עלה ל-8, בהם שלושה ילדיםצעירים קיצוניים עצרו רכב של אב ובנו ערבים, תקפו את האבא והבן, שברחו מהמקום, והשתלטו על הרכב תיעודהשילוב הקטלני של פורטלנד? "דני אבדיה יחגוג העונה ב-NBA"מדוע אין פרס נובל במתמטיקה?לחץ נמוך: דניאל דאפה מתחיל מחדש בהפועל תל אביב"איזו בושה": הפצע שישראל השאירה בכדורגל הצרפתי"קליי שקט, אבל משיג בחורות": החשיפה אחרי הפרידה המתוקשרת"לא מהעולם הזה": ילד הפלא בן ה-14 שמטריף את ספרדיעזוב בינואר? שתי קבוצות פאר במאבק על שחקן ברצלונהבזכות השיפור הזה, "דני אבדיה עשוי לחגוג העונה ב-NBA"גשם חזק ירד באילת בשעתיים האחרונותתרחיש סולברג. אירוע הקיצון אליו המשטרה נערכת. ניסיון פגיעה ביו"ר ועדת הבחירותאוקראינה: מניין ההרוגים במתקפה הרוסית עלה ל-8, בהם שלושה ילדיםצעירים קיצוניים עצרו רכב של אב ובנו ערבים, תקפו את האבא והבן, שברחו מהמקום, והשתלטו על הרכב תיעודהשילוב הקטלני של פורטלנד? "דני אבדיה יחגוג העונה ב-NBA"מדוע אין פרס נובל במתמטיקה?
ספורט

"הנוכחות שלנו בתחרויות היום חשובה מתמיד": 54 שנים לרצח י"א חללי מינכן

7 בספטמבר 2026 ·  מקור: Ynet 76דירוג אובייקטיביות76/100

טקס האזכרה השנתי לזכר 11 חברי המשלחת הישראלית שנרצחו בפיגוע באולימפיאדת מינכן נערך בת"א. יו"ר הוועד האולימפי, יעל ארד, התייחסה לאנטישמיות בעולם הספורט. שר התרבות והספורט מיקי זוהר: "זכרם ימשיך ללוות אותנו תמיד"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

טקס האזכרה ה-54 לי"א חללי מינכן, חברי המשלחת הישראלית לאולימפיאדת מינכן 1972 שנרצחו על ידי מחבלים מארגון "ספטמבר השחור" ב-5 בספטמבר 1972, נערך ברחבת הי"א בתל אביב. הטקס, בהנחיית אריק זאבי, כלל את משפחות החללים, שר התרבות והספורט מיקי זוהר, יו"ר הוועד האולימפי יעל ארד, ונציגים נוספים, והתמקד בהנצחת זכרם של הנרצחים ובהתמודדות עם אנטישמיות בספורט.

יו"ר הוועד האולימפי, יעל ארד, אמרה: "בתקופה שבה האנטישמיות והדה־לגיטימציה נגד ישראל חדרו גם לעולם הספורט, הנוכחות שלנו בכל תחרות ובכל זירה בינלאומית חשובה מתמיד."
שר התרבות והספורט מיקי זוהר הוסיף: "גם היום יש מי שמנסים להרחיק את ישראל מזירות הספורט בעולם באמצעות חרמות, איומים ואנטישמיות. לא ניתן לזה לקרות."

הדוברים הדגישו את חשיבות הנוכחות הישראלית בזירה הבינלאומית כשגרירים של ישראל ואת המחויבות להמשיך להתחרות ולהניף את דגל ישראל בגאווה, תוך התמודדות עם קיצוניות והגנה על הדמוקרטיה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה