יום שישי, 23 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
בריאות

הניחו להן לנפשן

15 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 78דירוג אובייקטיביות78/100

הניחו להן לנפשן

המשטרה וידאה שמלי וליאל בריאות ושלמות ושאין שום גורם שמאיים עליהן, ושיחררה אותן להמשך מסען המסתורי, מפני שלא נמצא שום חשד לפלילים במעשיהן. וכך יש להותיר את הפרשה

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

הכתבה דנה בסיפור היעלמותן של מלי וליאל יהלומי, אם ובת שנמצאו בריאות ושלמות על אוטובוס בארגנטינה לאחר מסע בריחה שכלל שלוש יבשות. המקרה מדגיש את הקושי להיעלם בעולם המודרני, שבו טביעות רגל דיגיטליות ונתונים אישיים מאפשרים לרשויות לאתר אנשים גם כשהם מנסים לטשטש את עקבותיהם. למרות שהשתיים נקטו בצעדים אקטיביים להיעלמות, כמו ניתוק טלפונים ורכישת חדשים, המשטרה הישראלית, בסיוע גורמי מודיעין ויחידות סייבר, הצליחה לעקוב אחריהן באמצעות ניתוח נתונים ומידע שנאסף, כולל התייעצויות עם מנוע AI.

הן לא נקטו שום צעד פלילי ושום הפרה של חוק כלשהו, כיוון שלאדם יש את כל הזכות המלאה, ובכן, לברוח מתוך חייו.

לאחר שאותרו, נציג משטרת ישראל וידא את שלומן ושחרר אותן להמשך דרכן, מאחר שלא נמצא חשד לפלילים במעשיהן. הכתבה מסכמת כי בעולם של היום, כל תנועה משאירה שובל בלתי פוסק של נתונים, ורק נדרשים הגורמים המתאימים כדי לחבר את הנקודות ולאתר את האדם.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

יהדותלפני 5 שע׳

מותר האדם מהקוף

ינון מגל לא מעניין. מעניינת תפיסת העולם של השלטון שכולאת את המזרחיות, ודרכה את המסורתיות, בצד פוליטי מסוים | דגם מזרחי אחד, קורבן לנצח, נאמן אוטומטית…

מקור: Ynet81
ספורטלפני 5 שע׳

דקה 10: בני יהודה – קריית ים 0:0

ליגה לאומית, מחזור 11: הכתומים משכונת התקווה מחפשים לחזור למסלול הניצחונות במטרה לעלות לפסגה. במקביל: כפר קאסם – אשדוד 0:0, הרצליה – יפו 0:0

מקור: Ynet82

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה