יום שני, 28 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
סיפוק באיגוד הכדוריד: הועברה הביתיות מול סלובניההפועל תל אביב רוצה להתאושש מול הכוכב האדום, קרינגטון יתלבש?ירושלים פותחת עונה באירופה מול רוסטוק ומכונת הקליעה הגרמניתההשלכות של פרשת מנצ'סטר סיטי חורגות הרבה מעבר לכדורגלאחרי התבוסה: בוטל מופע הסטנדאפ של גיא הוכמן לשחקני הנבחרתעוד שניים: ליאו מסי מתקרב לשיא ההיסטורי בכדורים חופשייםהיועמ"שית מתקפלת: אחרי שהנחתה למנוע הגשת הצעות של קבלנים למכרז למתחם E1 עד אחרי הבחירות ולדחות את תקופת המכרז,מיארה הודיעה כי היא חוזרת בהנתניהו מכחיש שקיבל אזהרה ממצרים ומודיע: אגיש תביעת דיבהווזיניה הפך לכוכב במונדיאל ומתחרט: "איבדתי את השקט שלי"הדולר התחזק ושערו נקבע על 3.066 שקליםניצח את ארטיום דולגופיאט: האלוף האולימפי שמר על סוד 9 חודשיםביל גייטס באזהרה חריגה: "מיליארד בני אדם עלולים למות"סיפוק באיגוד הכדוריד: הועברה הביתיות מול סלובניההפועל תל אביב רוצה להתאושש מול הכוכב האדום, קרינגטון יתלבש?ירושלים פותחת עונה באירופה מול רוסטוק ומכונת הקליעה הגרמניתההשלכות של פרשת מנצ'סטר סיטי חורגות הרבה מעבר לכדורגלאחרי התבוסה: בוטל מופע הסטנדאפ של גיא הוכמן לשחקני הנבחרתעוד שניים: ליאו מסי מתקרב לשיא ההיסטורי בכדורים חופשייםהיועמ"שית מתקפלת: אחרי שהנחתה למנוע הגשת הצעות של קבלנים למכרז למתחם E1 עד אחרי הבחירות ולדחות את תקופת המכרז,מיארה הודיעה כי היא חוזרת בהנתניהו מכחיש שקיבל אזהרה ממצרים ומודיע: אגיש תביעת דיבהווזיניה הפך לכוכב במונדיאל ומתחרט: "איבדתי את השקט שלי"הדולר התחזק ושערו נקבע על 3.066 שקליםניצח את ארטיום דולגופיאט: האלוף האולימפי שמר על סוד 9 חודשיםביל גייטס באזהרה חריגה: "מיליארד בני אדם עלולים למות"
תרבות

הסדרן שהפך למנכ"ל הקולנוע: "לא שאלתי מה השכר, ישר אמרתי שאני מעוניין"

20 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 77דירוג אובייקטיביות77/100

הסדרן שהפך למנכ"ל הקולנוע: "לא שאלתי מה השכר, ישר אמרתי שאני מעוניין"

יעקב בורובר, שהחל את הקריירה שלו בגיל 19 כסדרן בקולנוע בפ"ת, מנהל היום את רשת הקולנוע פלאנט בישראל, רומניה ובולגריה. בריאיון עימו הוא מדבר על קולנוע בתקופה של קורונה ("סגרנו בבת אחת את בתי הקולנוע בכל הרשת העולמית") ומלחמות באוקראינה ובישראל, על הקרב מול נטפליקס ועל החיים עם אשתו ושני ילדיו ברומניה: "כיף לנו כאן. הבת שלי אפילו שיחקה כבר בסרט רומני"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

יעקב בורובר, מנכ"ל רשת בתי הקולנוע פלאנט בישראל, רומניה ובולגריה, החל את דרכו כסדרן ברב חן פתח תקווה בשנת 2005. בורובר, בן 39, התקדם במהירות בתפקידים שונים ברשת, כולל ניהול מתחמים בישראל, ולאחר מכן עבר לנהל את פעילות הרשת בבולגריה (2017) וברומניה (2018). הוא מתאר את עבודתו כ"להביא אושר לאנשים" ומדגיש את חשיבות חווית הצפייה המיוחדת באולמות פלאנט, הכוללת טכנולוגיות כמו IMAX, 4DX ו-ScreenX, כמענה לצפייה הביתית.

בורובר התמודד עם אתגרים משמעותיים, כולל סגירת בתי הקולנוע במהלך מגפת הקורונה, שביתת התסריטאים בהוליווד והמלחמה בישראל, אשר יצרו מחסור בסרטים. הוא מספר כיצד הקים את התאחדות בתי הקולנוע ברומניה כדי לדון עם הממשלה על פתיחת האולמות, ואף נפגש עם ראש הממשלה ושרים. ביוני 2025 קיבל את ניהול הפעילות בישראל במקביל לניהול באירופה, וציין:

"לא שאלתי איזו מדינה, לא שאלתי מה השכר, ישר אמרתי לו 'מעוניין. תגיד לי מתי ואני עולה על מטוס'".

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה