הערבות של בעל המניות בערוץ 12 – לקמפיין של איזנקוט

בחר פורום
———
סקופים
הזעקה
פוליטיקה
ביקורת תקשורת
מסמכים
הקפה
משפטים
בית המדרש
עיתונות זרה
מודיעין

חשוב להדגיש: אין כאן עבירה על החוק. אבל חשוב שהדבר הזה יהיה גלוי לציבור. העניין מעלה שאלות על אפשרות של ניגוד עניינים, הטבה או הטיה לטובת מועמד וכיוצא בזה.
מחברת החדשות נמסר: "אין תגובה".
ערוץ 14https://www.c14.co.il/article/1640650

המטרה היא כרגע לוודא שאייזנקוט הוא המתמודד מול ביבי ולא בנט וליברמן או מישהו שנחשב ימין כי כל ימני אמיתי יעשה אחד ועוד אחד ויגיד אחרי השבעה באוקטובר שביבי הוא לא אופציה.
ביבי מפחד מבנט שהוא גם ציונות דתית, גם סיירת מטכ״ל וגם אמריקאי לא פחות ממנו גם היה רוהמ מעולה ושר ביטחון מעולה ואחרי ארבעה אקזיטים הוא לא תלוי באף אחד ובאף כסף קטארי.
חבל שאייזנקוט שהוא בנאדם טוב נופל למלכודת הזאת. גנרלים לרוב לא מתאימים לראשות ממשלה במיוחד כשאין להם שום ניסיון פוליטי אמיתי. הוא יגמור בדיוק כמו גנץ.
מה גם ששאלו את אייזנקוט אתמול על קטאר והיועצים שלו הוא גימגם ואמר שהם לא מדינת אוייב. זה שהתרעלה עדיין לא מפמפמת את זה, זאת בדיוק ההוכחה שביבי מריץ את אייזנקוט ולא אתפלא אם עמית סגל מוביל את זה.
גם יאיא שעשה קמפיין גיוס המונים ליועמשית מה עשו בכסף האם תפתח כעת בחקירה על הכספים שקיבל להתמודדות?
מי חשבתם שרואה את כל הטראש הזה? אליטיסטים קלפניסטים?
תכניות בידור הן עוגן. מי שרואה אותן בדרך כלל רואה שם גם חדשות. ומתעצבן…😅
12, 13 וכו' – מתיימרים להיות אובייקטיבים. טוענים שהם "עיתונות" ו"תקשורת" כשפראבדה זה קטן עליהם…יחי ההבדל הקטן
בדיוק כפי שהליכוד הפך (אני מתכוון בהדרגה מקום המדינה ועד 77') לבית הפוליטי של הציבור שהוא הרוב, אך קולו לא נשמע בניהול המדינה תחת עריצות מפא"י, כך קולו של המחנה הלאומי הושתק לחלוטין על ידי תקשורת ה"נאורות" הפרוגרסיבית וערוץ 14 הוקם במטרה לתת קול לציבור הזה
לשדר לו חדשות ותוכן שהם בעד ישראל ולא נגד, מחזקים ולא מחלישים, תוכן לאומי, יהודי, ישראלי ציוני ופטריוטי שזה תוכן שהיה בנמצא בשנות ה60 או ה70 ואפילו חלקית ב80 (אז השמאל עוד היה בעד ישראל וציונות לא הייתה מילה גסה ופשע מלחמה) אבל מה90 והלאה זהו תוכן שנעלם כמעט לחלוטין מהמרקעים בישראל
נשטף החוצה בכוונת מכוון על ידי הפרוגרסיבים
"עיתונות" הם לא, אז למה שיזכו להגנה שבאה עם הטייטל?
תחליט, מדובר ב"תקשורת חופשית" או שמא מדובר בתקשורת מגוייסת לאג'נדה ספציפית ולבעלי ההון שדוחפים את האג'נדה הזו?
שאלת בונוס: האם זה "דמוקרטי" שתקשורת ההמונים נשלטת כולה על ידי אג'נדה צרה שמייצגת את המיעןט במדינת ישראל?
חוץ מזה,אני מלמד בכמה מכללות במגמות תקשורת.אני מעריך שבאיזור ה10% מהסטודנטים הם ימניים.לפני 10 שנים זה היה 2%
הון, שלטון, עולם תחתון
סיקוד אוהד? שוחד? מרמה והפרת אמונים? מה פתאום…לשמאל המשיחי מותר

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.