יום שלישי, 22 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
בריטניה בדרך לסייע לסעודיה נגד החות'ים: תדלוק אווירי והקמת קואליציה בינלאומית | דיווחההתאחדות מגיבה למאמן אירלנד: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות"הסדר היסטורי: עסקת המיזוג בין פארמונט לוורנר בראדרס ניצלהקטאר מאשימה: "אם הכסף שהעברנו לעזה הגיע לחמאס – ישראל אחראית"הימין הקיצוני במזרח, השמאל הרדיקלי בברלין: "גרמניה כבר לא בטוחה ליהודים"במהלך יום כיפור: לוחמי דובדבן עצרו שני מחבלים שתכננו לבצע פיגוע בטווח הזמן המיידי"מלחמת חפירות" בבית המשפט: כך מנסה אחותו של הנייה למוטט את התיק נגדהחמוש פתח בירי סמוך לבית כנסת בקנדה במהלך תפילת יום כיפור, ונבלם על ידי שוטר שנפצע קשה"מעפילים ב-100%": התרחיש שבו ישראל הייתה מגיעה למונדיאלחברת הקונגרס השמרנית מכחישה: "אני לא לסבית ולא שכבתי עם העובדים שלי"ההתאחדות לכדורגל בישראל מגיבה לדבריו של מאמן אירלנד כנגד הנבחרת: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות בורות וצביעות"מעיין אדם לוקחת הפסקה: "צריכה לנוח"בריטניה בדרך לסייע לסעודיה נגד החות'ים: תדלוק אווירי והקמת קואליציה בינלאומית | דיווחההתאחדות מגיבה למאמן אירלנד: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות"הסדר היסטורי: עסקת המיזוג בין פארמונט לוורנר בראדרס ניצלהקטאר מאשימה: "אם הכסף שהעברנו לעזה הגיע לחמאס – ישראל אחראית"הימין הקיצוני במזרח, השמאל הרדיקלי בברלין: "גרמניה כבר לא בטוחה ליהודים"במהלך יום כיפור: לוחמי דובדבן עצרו שני מחבלים שתכננו לבצע פיגוע בטווח הזמן המיידי"מלחמת חפירות" בבית המשפט: כך מנסה אחותו של הנייה למוטט את התיק נגדהחמוש פתח בירי סמוך לבית כנסת בקנדה במהלך תפילת יום כיפור, ונבלם על ידי שוטר שנפצע קשה"מעפילים ב-100%": התרחיש שבו ישראל הייתה מגיעה למונדיאלחברת הקונגרס השמרנית מכחישה: "אני לא לסבית ולא שכבתי עם העובדים שלי"ההתאחדות לכדורגל בישראל מגיבה לדבריו של מאמן אירלנד כנגד הנבחרת: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות בורות וצביעות"מעיין אדם לוקחת הפסקה: "צריכה לנוח"
פוליטיקה

הפריימריז שיכולים לשנות את הליכוד – וגם את מרחב התמרון של נתניהו | אנה ברסקי

17 באוגוסט 2026 ·  מקור: מעריב 82דירוג אובייקטיביות82/100

הפריימריז שיכולים לשנות את הליכוד – וגם את מרחב התמרון של נתניהו | אנה ברסקי

הפריימריז בליכוד מגיעים לרגע ההכרעה: כ-140 אלף מתפקדי הליכוד יוכלו להצביע היום (שני) בפריימריז שיקבעו את עיקר רשימת המפלגה לכנסת – ובמפלגה נערכים לאחד מקרבות ההישרדות החריפים שידעו בשנים האחרונות.לאחר גל הפרישות והשינויים של הימים האחרונים נותרו 121 מועמדים במרוץ הכולל, והקרב המרכזי מתנהל ברשימה הארצית: לפי החישוב העדכני, 31 שרים וחברי כנסת מכהנים נאבקים על 17 מקומות ריאליים עד המקום ה-30. המשמעות היא שגם שמות מוכרים ובכירים עשויים למצוא את עצמם ביום שאחרי מחוץ לטווח הריאלי.איראן, תימן ופולימרקט: חשוד נוסף בפרשה הביטחונית החמורהעובדת עיריית פתח תקווה לא הצליחה להתאפק: הקטטה שהסלימה בימית 2000הפחד מישראל טרף את הקלפים: איראן סירבה להגיע לשיחות הסודיותהמטוסים חזרו לשמי איראן: הסימן החדש שמזהים בישראל"אובססיבי": שמעון בוסקילה נעצר בחשד לאיומים והטרדה של בת זוגו לשעבר

▶ וידאו בנושא
💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

כ-140 אלף מתפקדי הליכוד מצביעים היום (שני) בפריימריז לקביעת רשימת המפלגה לכנסת, במה שצפוי להיות אחד מקרבות ההישרדות החריפים שידעה המפלגה בשנים האחרונות. 121 מועמדים נותרו במרוץ, כאשר הקרב המרכזי מתנהל על 17 מקומות ריאליים ברשימה הארצית, עליהם מתמודדים 31 שרים וחברי כנסת מכהנים. מצב זה מעלה את האפשרות שגם שמות מוכרים ובכירים בליכוד לא יצליחו להיכנס למקומות ריאליים ברשימה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של מעריב.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה