שבת, 3 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
רן בן שמעון: "נבוא בגישה אחרת, הפעם המשחק יהיה שונה"המתקפה הישראלית מול הכאוס האירי: בעולם נדהמו מהמסע"ת הסוערתבתחושות קשות, ליריבה הקשה: הפועל ירושלים מחכה למכבי ת"אאירופה בהלם ממכבי ת"א: "הקבוצה הכי גרועה של קטש"כוכבת "האח הגדול" קיבלה הצעת נישואין: "סוף סוף"בני גנץ: "זה דמנציה מסוג אלצהיימר, אין לזה פתרון"בית חולים שלם הוכנס להסגר: דאגה ברוסיה מהתפשטות המגפה העתיקהבגיל 28 היא הפכה למפעילת הסוכנים הראשונה של אמ"ן למרות הפרעה טורדנית כפייתיתדקה 8: קרואטיה – אנגליה 1:0בלי ביצים ובלי מיונז: כך מכינים איולי אמיתיאיש הצללים האיראני שמאחורי רשת של מיליארדי דולרים מהברחות נפטבן שמעון לקראת אירלנד: "המטרה היא שמי שיראה אותנו יהיה גאה בנו"רן בן שמעון: "נבוא בגישה אחרת, הפעם המשחק יהיה שונה"המתקפה הישראלית מול הכאוס האירי: בעולם נדהמו מהמסע"ת הסוערתבתחושות קשות, ליריבה הקשה: הפועל ירושלים מחכה למכבי ת"אאירופה בהלם ממכבי ת"א: "הקבוצה הכי גרועה של קטש"כוכבת "האח הגדול" קיבלה הצעת נישואין: "סוף סוף"בני גנץ: "זה דמנציה מסוג אלצהיימר, אין לזה פתרון"בית חולים שלם הוכנס להסגר: דאגה ברוסיה מהתפשטות המגפה העתיקהבגיל 28 היא הפכה למפעילת הסוכנים הראשונה של אמ"ן למרות הפרעה טורדנית כפייתיתדקה 8: קרואטיה – אנגליה 1:0בלי ביצים ובלי מיונז: כך מכינים איולי אמיתיאיש הצללים האיראני שמאחורי רשת של מיליארדי דולרים מהברחות נפטבן שמעון לקראת אירלנד: "המטרה היא שמי שיראה אותנו יהיה גאה בנו"
ביטחון

הקאסם מתפוגג

17 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 73דירוג אובייקטיביות73/100

הקאסם מתפוגג

נאומיו הכאילו-דרמטיים של מזכ"ל חיזבאללה, שייח' נעים קאסם, כבר לא מעניינים אף אחד. נוצר הרושם שמדובר בכלי משחק של בכירים במשמרות המהפכה של איראן

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

נאומיו של מזכ"ל חיזבאללה, נעים קאסם, שנכנס לתפקידו באוקטובר 2024 לאחר חיסול קודמו, חסן נסראללה, אינם זוכים עוד לתהודה רבה בלבנון ובעולם. קאסם, שנחשב לדמות שולית בארגון, נתפס כמי שמדקלם טקסטים המוכתבים לו על ידי משמרות המהפכה האיראניות.

המזכ"ל מקבל הוראות נוקשות מאיראן ופועל בהנחיית בכירי הארגון.

נאומו האחרון, בו ציטט "איש רוח ישראלי" מומצא בשם משה יאיר ש"החמיא" למשלחת הלבנונית לשיחות עם ישראל, עורר גל של לעג וביקורת בתקשורת הלבנונית, במיוחד בערוץ "אל-ג'דיד". קאסם טען כי המשלחת משרתת אינטרסים ישראליים וכי ראש המשלחת היא אזרחית אמריקאית, וכי הסכם המסגרת העתידי "נכתב בדיו ישראלי".

הטיפשות של חברי המשלחת הלבנונית מפחידה.

תגובת ארה"ב הייתה חריפה, והיא קבעה כי חיזבאללה הוא המכשול העיקרי לפיתוח כלכלת לבנון. בעקבות הכישלון התקשורתי, ישנם דיווחים על מגעים להחלפתו של קאסם.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

פוליטיקהלפני 3 שע׳

ישראל לא יכולה להיות דמוקרטיה ליהודים בלבד

עצם הניסיון לפסול את כל המפלגות הערביות, לצד העובדה שגם מנהיגי האופוזיציה שוללים מראש הקמת ממשלה איתן, גורמים לי לשאול: מה הופך ארץ לקדושה אם לא…

מקור: Ynet80
ספורטלפני 4 שע׳

דקה 8: קרואטיה – אנגליה 1:0

ליגת האומות, מחזור 3: שלושת האריות מחפשים ניצחון שני ברציפות לאחר ה-0:2 על צ'כיה, בעוד החבורה של ביליץ' תקווה להתאושש מה-4:1 הכואב לספרד

מקור: Ynet82

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה