הקבוצה הישראלית שמחזיקה ענף שלם – רשמה היסטוריה

אחרי שבאיגוד הכדורסל החליטו לסגור את אגף 3 על 3, ממשיכה קבוצת רויס תל אביב להתחרות בסבב העולמי. השבוע היא רשמה הישג מרשים כשזכתה בטורניר בסבב, ותשחק בצ'לנג'ר יוקרתי במונגוליה בחודש ספטמבר
קבוצת הכדורסל הישראלית רויס תל אביב רשמה היסטוריה השבוע כשזכתה בטורניר קווסט ביוון והעפילה לטורניר צ'לנג'ר במונגוליה, למרות שאיגוד הכדורסל הישראלי סגר את אגף ה-3 על 3 בשנה שעברה. הקבוצה, בראשות הקפטן ניב קונפינו, פועלת באופן עצמאי לחלוטין עם תמיכת ספונסר, ומייצגת את ישראל בסבב העולמי כקבוצה המקצוענית היחידה בענף. ההישג משמעותי במיוחד לאור העובדה שהקבוצה ממשיכה לפעול ולייצג את ישראל בזירה הבינלאומית ללא תמיכה רשמית מהאיגוד.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.