השופט יצחק עמית כבש את הקהל עם ציטוטים מהסרט "לא רק בלונדינית"

נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית, נאם היום בטקס הסמכת עורכי הדין החדשים, ובחר לסיים את נאומו בצורה מקורית במיוחד – כשציטט מתוך הסרט האייקוני "לא רק בלונדינית" | צפו
בטקס הסמכת עורכי דין חדשים שהתקיים בירושלים, נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית, הפתיע את הקהל כששילב בנאומו ציטוטים מהסרט "לא רק בלונדינית". השופט עמית ציין כי הסרט, שיצא לפני 25 שנה, עוסק בחשיבות לימודי המשפטים, וזכה לתשואות מהקהל.
"בנימה קלילה יותר לסיום. בימים אלו אנו מציינים 25 שנה לצאתו של סרט העוסק בלימודי המשפטים ובחשיבותם לחיים, וכוונתי כמובן לסרט הידוע - 'לא רק בלונדינית'"
הוא ציטט את גיבורת הסרט, אל וודס, שאמרה כי "תשוקה היא רכיב מפתח בלמידה ובעשייה המשפטית כמו בחיים עצמם", בניגוד לאמירתו של אריסטו. לבסוף, השופט עמית אימץ את שלושת הלקחים שוודס הציגה בסיום הסרט:
- הרושם הראשוני אינו תמיד נכון.
- עליכם תמיד לתת אמון באנשים.
- החשוב מכל - עליכם תמיד להאמין בעצמכם.
הוא איחל לעורכי הדין החדשים הצלחה בדרכם.
התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.