יום שני, 9 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
חדשות

השריונים של גולן והמאבק בין מרצ לעבודה: החלו הפריימריז בדמוקרטים

20 ביולי 2026 ·  מקור: Google News 78דירוג אובייקטיביות78/100

השריונים של גולן והמאבק בין מרצ לעבודה: החלו הפריימריז בדמוקרטים

השריונים של גולן והמאבק בין מרצ לעבודה: החלו הפריימריז בדמוקרטים

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

הפריימריז במפלגת הדמוקרטים נפתחו הבוקר (שני) בהצבעה דיגיטלית בהשתתפות כ-114,000 חברים, שיבחרו את רשימת המפלגה לכנסת מתוך 51 מועמדים. ההצבעה, שהחלה ב-9:00 בבוקר ותסתיים ב-19:00, צפויה להביא לאחוזי הצבעה גבוהים. יו"ר המפלגה, יאיר גולן, הדגיש כי הרשימה שתבחר "תקבע כמה חזקים נהיה בממשלה הבאה, וכמה כוח יהיה לנו להחזיר לישראל ביטחון, דמוקרטיה ותקווה".

  • שלושת חברי הכנסת המכהנים – נעמה לזימי, גלעד קריב ואפרת רייטן – צפויים לתפוס את המקומות הראשונים.
  • מאבק צמוד מתנהל על המקום הרביעי בין משה רדמן, יאיר פינק ונמרוד שפר, ועל המקום החמישי (השישי ברשימה) בין מועמדים המזוהים עם מרצ, כולל גבי לסקי ומיכל רוזין.
  • עמרי רונן מ"אחים לנשק" מוזכר כמועמד פוטנציאלי לעשירייה הראשונה, כאשר שר הביטחון ישראל כ"ץ "סייע" לקמפיין שלו בדרישה להדיחו משירות מילואים. רונן הגיב:
    "זה עניין מאוד מפחיד שרודפים פה אחרי אזרחים וממשיכים לפגוע במאמץ המלחמתי."
  • הפריימריז מתקיימים בצל מתיחות בין מועמדי מפלגת העבודה לאנשי מרצ, כאשר גולן מחזיק בשני שריונים ברשימה כדי לאזן את הרכבה.
התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Google News.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה