יום חמישי, 5 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
כלכלה

התיעוד מקטטת הענק במועדון – והפיצוי שיקבל הקורבן שעבר ניתוח

22 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 75דירוג אובייקטיביות75/100

התיעוד מקטטת הענק במועדון – והפיצוי שיקבל הקורבן שעבר ניתוח

שבע שנים וחצי לאחר שספג מהלומות בקטטה במועדון לילה ונאלץ לעבור ניתוח מורכב לשיקום הלסת – בית המשפט קבע שחלק ממשתתפי הקטטה יפצו צעיר בן 23 בסכום כולל של 335,050 שקלים

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
🗞️ תקציר מורחב

בית משפט השלום בבת ים אישר השבוע הסכם פשרה, לפיו צעיר בן 23 שהותקף בקטטה במועדון בראשון לציון בדצמבר 2018 יקבל פיצוי כולל של 335,050 שקלים מהמעורבים ומהמועדון. הקטטה החלה בתוך המועדון והמשיכה מחוצה לו, כאשר הצעיר הוכה באגרופים ובעיטות, נפל ונפצע בלסתו, מה שחייב ניתוח. עורך דינו של הצעיר, איתמר בן-עמי, ביסס את התביעה על סרטוני אבטחה שתיעדו את האירוע, וטען כי המועדון פעל ללא רישיון, לא העסיק מספיק מאבטחים ולא טיפל באירוע כראוי. לדברי עו"ד בן-עמי, "צוות המועדון לא הזעיק את המשטרה במהלך הקטטה, לא קרא לאמבולנס ולא העניק לצעיר טיפול רפואי ראשוני".

  • התוקפים הורשעו בהליך פלילי בתקיפה ובגרימת חבלה ממשית.
  • המועדון נסגר בצו בית משפט בשל הפעלה ללא רישיון.
  • הצעיר אושפז ועבר ניתוח לשיקום הלסת התחתונה.
  • הנתבעים טענו שהצעיר היה תחת השפעת אלכוהול והתנהג באגרסיביות.
התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה