ונהרן על גולדהאר: "נאמרים דברים לא נכונים"

הניצחון על מכבי חיפה שיחרר הרבה לחץ במכבי תל אביב. לחזור לראשונה לבלומפילד ולהפסיד יכול היה להכניס את הקבוצה לסחרור מסוכן, בטח אחרי הכישלון באירופה ובוודאי כאשר לפניה המשחקים מול הפועל באר שבע והדרבי התל אביבי, שיגיעו ברצף.
המנהל המקצועי סטיבן ונהרן היה האחרון שעזב אמש את האצטדיון. לראשונה מאז הגיע למכבי תל אביב, הוא הקדיש מעט זמן, שלא במסיבת עיתונאים, לתקשורת והיה מוכן לדבר על הסוגייה הכי בוערת אצל אוהדי מכבי תל אביב – הבעלים מיטש גולדהאר.
ונהרן הבהיר: "עם מיטש אנחנו בקשר יומי. מי שרומז אחרת, פשוט מדבר בחוסר כבוד. כל ניסיון לטעון שהוא לא מעורב או לא רוצה להשקיע בקבוצה זה פשוט לא נכון. זה קיץ שבו דברים קורים לאט בגלל הרבה דברים אחרים. לא בגלל מיטש. אני חושב שזה מאוד לא מכבד כשמנסים להפיל את זה על הנאמנות שלו או המחויבות שלו עבור מכבי ת"א".
ונהרן הוסיף: "ייחסו לי דברים שלא אמרתי לגבי בניית הקבוצה וזה לא מה שהתכוונתי. אי אפשר להחליף כמות גדולה של שחקנים בבת אחת, זה לא עובד ככה. אמרו שהתכוונתי לבנות מועדון בשלבים, אין מה לבנות פה מועדון, כמועדון אנחנו בנויים הכי טוב שיש".
לאחר הניצחון על מכבי חיפה, המנהל המקצועי של מכבי תל אביב, סטיבן ונהרן, התייחס לסוגיית הבעלים מיטש גולדהאר והבהיר כי הקשר עמו הוא יומי. ונהרן דחה את הטענות לפיהן גולדהאר אינו מעורב או אינו רוצה להשקיע בקבוצה, וציין כי מדובר בקיץ שבו דברים מתרחשים לאט מסיבות שונות שאינן קשורות לבעלים. הוא הדגיש כי "כל ניסיון לטעון שהוא לא מעורב או לא רוצה להשקיע בקבוצה זה פשוט לא נכון" וכי "זה מאוד לא מכבד כשמנסים להפיל את זה על הנאמנות שלו או המחויבות שלו עבור מכבי ת"א". בנוסף, ונהרן התייחס לדברים שיוחסו לו לגבי בניית הקבוצה והבהיר כי לא התכוון להחליף כמות גדולה של שחקנים בבת אחת, וכי המועדון כבר בנוי היטב.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.