ז'ואן לאפורטה: "לאמין ימאל גאון. מקווה שיזכה בכדור הזהב"

לאחר פרסום רשימת המועמדים לכדור הזהב 2026, הביע היום (רביעי) ז'ואן לאפורטה כצפוי את תמיכתו בלאמין ימאל. כוכב ברצלונה סיים כסגנו של עוסמאן דמבלה בשנה שעברה, ונשיא המועדון משוכנע שעכשיו הגיע תורו, אחרי שגם זכה עם ספרד במונדיאל. "הוא בחור צעיר ובוגר מאוד ושחקן מבריק. מבחינתי, הוא גאון. גם הדברים שהוא אומר יוצאי דופן", אמר לאפורטה. "אני חושב שכולכם נהנים ממנו מאוד, ואתם צריכים ליהנות ממנו אפילו יותר, כי לאמין הוא שחקן מגוון שמרגיש מאוד בנוח במצבים כאלה. אני חושב שהוא בהחלט ראוי להיות מועמד, ולמען האמת, אשמח מאוד אם הוא יזכה". לאפורטה המשיך: "כפי שכבר אמרתי לכם, אשמח אם שחקן או שחקנית של ברצלונה יזכו בכדור הזהב, אבל במיוחד לאמין, כי הוא אחד המתמודדים המובילים. אני באמת מקווה שלאמין יזכה בכדור הזהב. גם ראפיניה ופדרי היו צריכים להיות מועמדים".
נשיא מועדון הכדורגל ברצלונה, ז'ואן לאפורטה, הביע תמיכה נלהבת בלאמין ימאל לאחר פרסום רשימת המועמדים לכדור הזהב 2026. לאפורטה שיבח את ימאל, שזכה עם ספרד במונדיאל וסיים כסגנו של עוסמאן דמבלה בשנה שעברה, וציין כי הוא
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.