יום רביעי, 21 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
עולם

זלנסקי: מוכן לפגישה משולשת עם פוטין וטראמפ

22 בספטמבר 2026 ·  מקור: ערוץ 7 83דירוג אובייקטיביות83/100

נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי אמר כי בפגישתו עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ דנו השניים באפשרות שאוקראינה ורוסיה יחדלו מתקיפות נגד תשתיות אנרגיה ובדרכים לסיום המלחמה. לדבריו, קייב מוכנה להפסקת אש בתחום זה ומקווה שארה"ב תצליח להביא את מוסקבה לשולחן המשא ומתן. זלנסקי ציין כי השניים דנו גם בהיערכות לחורף וביקש מטראמפ משלוחי טילי פטריוט.זלנסקי חזר על נכונותו להשתתף בפגישה משולשת עם טראמפ ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין, והבהיר כי טראמפ לא ביקש ממנו להפסיק באופן חד-צדדי את התקיפות נגד מטרות אנרגיה ברוסיה. "מוכנים לכל סוג של הפסקת אש על מטרות אנרגיה. אני מקווה שארה"ב תמצא דרך להביא את רוסיה למו"מ. דיברנו גם על ההכנות לחורף וביקשתי משלוח של טילי 'פטריוט'".

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי נפגש עם נשיא ארה"ב לשעבר דונלד טראמפ, ודן עמו באפשרות של הפסקת תקיפות הדדיות על תשתיות אנרגיה בין אוקראינה לרוסיה, ובדרכים לסיום המלחמה. זלנסקי הביע נכונות להפסקת אש בתחום זה וקיווה שארה"ב תצליח לתווך מול רוסיה. הוא גם ביקש מטראמפ משלוחי טילי פטריוט לקראת החורף. זלנסקי חזר על נכונותו לפגישה משולשת עם טראמפ ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין, והבהיר כי טראמפ לא דרש הפסקת תקיפות חד-צדדית. לדבריו, "מוכנים לכל סוג של הפסקת אש על מטרות אנרגיה. אני מקווה שארה"ב תמצא דרך להביא את רוסיה למו"מ. דיברנו גם על ההכנות לחורף וביקשתי משלוח של טילי 'פטריוט'".

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של ערוץ 7.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה