חברי פרלמנט מהלייבור מזהירים את ראש ממשלת בריטניה: סנקציות נגד ישראל עלולות להצית מלחמת סחר עם טראמפ

בחר פורום ——— סקופים הזעקה פוליטיקה ביקורת תקשורת מסמכים הקפה משפטים בית המדרש עיתונות זרה מודיעיןחבר פרלמנט ממפלגת הלייבור אמר ל”טיימס”:“יחסי הסחר והיחסים הדיפלומטיים שלנו עם ארה”ב ממילא שבריריים מספיק.אסור לנו להיות תמימים ולחשוב שנוכל להטיל סנקציות על ישראל מבלי להתמודד עם השלכות כלכליות ופוליטיות מצד הבית הלבן, הקונגרס או מדינות שבהן קיימים חוקים נגד תנועת ה-BDS.”חבר פרלמנט נוסף הודה כי קיים “סיכון משמעותי” לכך שוושינגטון תטיל מכסים על מדינות שיאסרו יבוא סחורות מההתנחלויות הישראליות.החוקים האמריקניים נגד חרמות מגבילים חברות ויחידים מלהשתתף בחרמות נגד ישראל שלא אושרו או הוטלו על ידי וושינגטו
חברי פרלמנט ממפלגת הלייבור בבריטניה מזהירים את ראש הממשלה מפני הטלת סנקציות על ישראל, בטענה שצעד כזה עלול להצית מלחמת סחר עם ארצות הברית, במיוחד תחת ממשל טראמפ פוטנציאלי. הם מציינים כי יחסי הסחר והדיפלומטיה עם ארה"ב כבר שבריריים, וכי הטלת סנקציות על ישראל עלולה לגרור תגובה כלכלית ופוליטית מצד הבית הלבן והקונגרס, וכן ממדינות עם חוקים נגד תנועת ה-BDS.
יחסי הסחר והיחסים הדיפלומטיים שלנו עם ארה”ב ממילא שבריריים מספיק. אסור לנו להיות תמימים ולחשוב שנוכל להטיל סנקציות על ישראל מבלי להתמודד עם השלכות כלכליות ופוליטיות מצד הבית הלבן, הקונגרס או מדינות שבהן קיימים חוקים נגד תנועת ה-BDS.
חבר פרלמנט נוסף הדגיש כי קיים "סיכון משמעותי" שוושינגטון תטיל מכסים על מדינות שיאסרו יבוא סחורות מההתנחלויות הישראליות, בהתאם לחוקים האמריקניים המגבילים השתתפות בחרמות נגד ישראל שלא אושרו על ידי וושינגטון.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.