יום שלישי, 3 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
כלכלה

חברת התעופה ישראייר פתחה הערב בשיווק כרטיסי טיסה לניו יורק. המחירים בשמים…

7 בספטמבר 2026 ·  מקור: רוטר 30דירוג אובייקטיביות30/100

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

חברת התעופה ישראייר החלה לשווק כרטיסי טיסה בקו תל אביב–ניו יורק (JFK), עם השירות הראשון שצפוי לצאת מתל אביב ב-16 בספטמבר בשעה 00:30. הטיסות יופעלו באמצעות שני מטוסי איירבוס A330-200 שנרכשו על ידי החברה, והן יכללו שירות מלא, בניגוד למודל הלואו-קוסט המוכר של ישראייר, עם ארוחות, משקאות, שמיכות וכריות, ואף אספרסו. מנכ"ל ישראייר, אורי סירקיס, ציין כי המחירים יהיו תחרותיים, ואמר כי "אם התחרות גובה 8,000–10,000 דולר על כרטיס עסקים הלוך-חזור, הוא יכול למכור ב-6,500 דולר ולהרוויח".

  • הטיסה הפותחת מתל אביב ל-JFK נמכרת ב-823 דולר במחלקת תיירים, 1,823 דולר במחלקת פרימיום ו-3,023 דולר במחלקת עסקים (לכיוון אחד).
  • השירות יתרחב עד סוף אוקטובר, וכרגע זמינות טיסות מוגבלות לעונת החגים.
  • ישראייר קיבלה אישור FAA להפעלת הקו, והיא מצטרפת לאל על, ארקיע, דלתא ויונייטד, מה שצפוי להגביר את התחרות ולהוריד את מחירי הטיסות במסלול זה.
התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של רוטר.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה