חי, מחצית ראשונה: אנגליה – ארגנטינה 0:0

שתי היריבות הגדולות נפגשות לקרב על כרטיס לגמר המונדיאל: אלופת העולם חולמת על עלייה שלישית ברציפות לקרב על התואר, בעוד נבחרת שלושת האריות רוצה לחזור למעמד לראשונה מאז 1966
נבחרת ארגנטינה ניצחה את אנגליה 1:2 בחצי גמר המונדיאל באטלנטה, והעפילה לגמר שני ברציפות, שם תפגוש את ספרד. אנגליה הובילה משער של אנתוני גורדון בדקה ה-55, ושמרה על היתרון עד הדקות האחרונות. אולם, ליאו מסי בישל שני שערים דרמטיים: אנסו פרננדס השווה בדקה ה-85, ולאוטרו מרטינס השלים מהפך בדקה ה-92, שהימם את האנגלים.
"זה היה אמור להיות הלילה שבו הכדורגל באמת חוזר הביתה."
הניצחון הדרמטי של ארגנטינה, שהייתה מרחק דקות ספורות מהדחה, מדגיש שוב את יכולותיו המכריעות של מסי, שגם בגיל 39 ממשיך להוכיח את מעמדו כאחד מגדולי הכדורגלנים בכל הזמנים.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.