"חשבו שהן הולכות לבית מלון אחרי שרצחו את הבן שלי": אמו של בניהו רזי זעמה בבית המשפט
לאחר ההחלטה שהתקבלה היום (שישי) בבית המשפט על הגשת כתבי אישום כנגד החשודים ברצח בניהו רזי ז"ל, התייחסה אמו להתפתחויות האחרונות בפרשה. בשיחה עם כתבת וואלה! אפרת פורשר אמרה דקלה רזי: "ברוך השם, יש שישה נאשמים ברצח. אנחנו מזועזעים מהיחס של חלק מהמשפחות ומההקלות שהנאשמות ברצח מבקשות – לא נאים להן התנאים שלהן – אולי הן חשבו שהן הולכות לבית מלון אחרי שהן רצחו את הבן שלי".
האמא הסיעה את הנערים לזירת הרצח וביקשה שלא יעשו דבר – אחר כך סייעה להם להימלט | רצח בניהו רזי
ברית גרעינית חדשה? ההסכם ההיסטורי של ארדואן ובן סלמאן
צה"ל לקח האחריות על פציעת החייל: עימותים נוספים בדרום לבנון
חיל האוויר בדרך להיפרד ממערך המסוקים: "אין אישור לתשלום" | אבי אשכנזי
טבח בתאילנד: רצח את סבא וסבתא, פתח באש בבית הספר – ושם קץ לחייו
אמו של בניהו רזי ז"ל, דקלה רזי, הביעה זעם ותסכול בעקבות הגשת כתבי אישום נגד שישה חשודים ברצח בנה. בשיחה עם כתבת וואלה! אפרת פורשר, היא התייחסה ליחס של חלק ממשפחות הנאשמים ולבקשות להקלות בתנאי המעצר מצד הנאשמות. רזי אמרה:
"אולי הן חשבו שהן הולכות לבית מלון אחרי שהן רצחו את הבן שלי", וציינה כי היא מזועזעת מההתנהלות. אחת הנאשמות אף הסיעה את הנערים לזירת הרצח וסייעה להם להימלט לאחר מכן.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.