חשד חמור: בני 13 ו-14 אנסו ופצעו ילדה בעלת צרכים מיוחדים בשרון | פרסום ראשון

שני ילדים כבני 13 ו-14 נעצרו אתמול (שלישי) בחשד שאנסו בצוותא במהלך סוף השבוע ילדה בת גילם בעלת צרכים מיוחדים באזור השרון ופצעו אותה. המשטרה פתחה בחקירה ובודקת כעת חשד שלפיו הילדה נפגעה ביותר מהזדמנות אחת וכן אפשרות שמעורבים נוספים לקחו חלק במעשים.
האירוע נחשף לאחר ששכן באזור שמע את הילדה צועקת והזעיק את המשטרה. בעקבות הדיווח הגיעו שוטרים למקום, פתחו בחקירה ועצרו את שני החשודים. השניים נחקרו ולאחר מכן נכלאו, והחקירה בפרשה נמשכת.
בשלב זה נבדקות נסיבות האירוע והחוקרים מנסים לברר אם המקרה שהתרחש בסוף השבוע היה אירוע בודד. בין היתר נבדק החשד שהילדה נאנסה גם במועדים נוספים, וכן אם ילדים נוספים היו מעורבים בפגיעה בה.
המקרה מצטרף לפרשות נוספות שבהן נחקרו בשנים האחרונות עבירות מין חמורות בקטינות. בנובמבר 2024 נעצרו 15 קטינים בחשד למעורבות באונס של נערה בת 15 במגדל העמק. לפי החשד באותה פרשה, המעשים התרחשו במספר הזדמנויות ובמקומות שונים. מדובר בפרשה נפרדת שאינה קשורה לחקירה הנוכחית.
השאלון שיעשה לכם סדר – מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?
המשטרה עצרה שני ילדים בני 13 ו-14 בחשד שאנסו ופצעו ילדה בעלת צרכים מיוחדים באזור השרון במהלך סוף השבוע. האירוע נחשף לאחר ששכן שמע את צעקותיה והזעיק את המשטרה. החשודים נחקרו ונכלאו, והחקירה נמשכת במטרה לברר אם היו אירועים נוספים של פגיעה בילדה ואם מעורבים נוספים לקחו חלק במעשים.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.