טלי גוטליב: לראש הממשלה יש עסקה ביד, חנינה תמורת גניזת הרפורמה המשפטית

בחר פורום ——— סקופים הזעקה פוליטיקה ביקורת תקשורת מסמכים הקפה משפטים בית המדרש עיתונות זרה מודיעין(מנהלים בדקתי ולא ראיתי שפורסם מאתמול ברוטר)גם את מה שקרה ביום שימחת תורה הנורא.אז מי הטיפש שיקנה עיסקה כה גרועה ? ועוד עם הרעיונר של תקומה.גם השינוי שעשה אהרון ברק לקח איזה 15 שנה עד שהוא הפך להיות אפקטיבי ויישומי.אם היו מתחילים בקטנה ורואים שהעם אדיש. היה אפשר לעשות עוד משהו ועוד משהו ובשקט בשקט לעשות שינוי.אתה לא נכנס עם בעיטה בדלת כשאתה מחזיק פטיש חמש קילו בידאתם כולכם כותבים רק מפוזיציהזורקים אחרי השימוש.עינב צנגאוקר בתגובה-לא נשכח ולא נסלח.שקרניהו לעומת זאת… כבר לא עמד במילה שלו פעם או פעמיים בלשון המעטהוכמובן, צריך מישהו מחוץ לפרקליטות לחקור את זה (אולי הפצ"רית לשעבר… )אבדן ערכים מוחלט.
חברת הכנסת טלי גוטליב טוענת כי לראש הממשלה בנימין נתניהו הוצעה עסקה במסגרתה יקבל חנינה בתמורה לגניזת הרפורמה המשפטית. גוטליב הביעה תמיהה לגבי מי שיסכים לעסקה כה גרועה, במיוחד לאור האירועים האחרונים. הדיווח על עסקה זו, שלא פורסם קודם לכן ברוטר, עורר תגובות שונות, כולל התייחסות לטענות על חוסר עמידה במילה מצד ראש הממשלה וקריאה לחקירה חיצונית.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.