יום רביעי, 21 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ביטחון

טראמפ מסלים את המלחמה בתקשורת: אוסר על CNN ורשתות נוספות להיכנס לבית הלבן

18 בספטמבר 2026 ·  מקור: Ynet 80דירוג אובייקטיביות80/100

טראמפ מסלים את המלחמה בתקשורת: אוסר על CNN ורשתות נוספות להיכנס לבית הלבן

נשיא ארצות הברית הודיע על חסימה מיידית של כלי התקשורת CNN, MSNOW ופוליטיקו מכניסה לבית הלבן. בהודעה שפרסם האשים את גופי התקשורת כי הם מוטים באופן עקבי נגד הממשל שלו: "הדיווחים שלהם מחליאים אותי"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, הודיע אמש (שישי) על איסור כניסה מיידי לבית הלבן עבור כלי התקשורת CNN, MSNOW ופוליטיקו, בטענה לדיווחים שקריים ומוטים. טראמפ האשים את הגופים הללו בהפצת "פייק ניוז" וציין כי "כלי תקשורת לא צריכים להיות מסוגלים לכתוב או לדווח באופן קבוע בדיות ושקרים".

אני גאה להודיע כי נכנס לתוקף באופן מיידי איסור על כניסת פייק ניוז CNN, MSNOW ופוליטיקו לבית הלבן כתוצאה מהדיווחים השקריים הבלתי פוסקים שלהם.

ההחלטה מסמלת הסלמה במאבקו של טראמפ נגד התקשורת, והוא אף רמז כי כלי תקשורת נוספים עלולים להיחסם בעתיד. רשת CNN הגיבה בחריפות, וכינתה את המהלך "התקפה בלתי חוקית על חופש העיתונות", וארגוני חופש עיתונות נערכים לצעדים משפטיים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה