יום שני, 9 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ביטחון

ישראלי מואשם בעבירות ביטחון: "הופעל על ידי גורמים זרים והיה מעורב בפעילות השפעה"

4 בספטמבר 2026 ·  מקור: Ynet 81דירוג אובייקטיביות81/100

ישראלי מואשם בעבירות ביטחון: "הופעל על ידי גורמים זרים והיה מעורב בפעילות השפעה"

כמעט כל פרטי הפרשה נאסרו לפרסום. בית המשפט התיר לכתוב כי הוא נעצר לחקירת שב"כ ומשטרה בחשד שהופעל על ידי גורמי מודיעין זרים. למרות הצו בישראל, בעולם דיווחו פרטים רבים סביב הפרשה – שראשיתה במעצר בנתב"ג

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
🗞️ תקציר מורחב

אזרח ישראלי נעצר ונחקר על ידי השב"כ והמשטרה בחשד לעבירות ביטחוניות חמורות. על פי הפרטים המותרים לפרסום, עלה בחקירתו כי הוא "הופעל על ידי גורמי מודיעין זרים והיה מעורב בפעילות השפעה זרה" נגד מדינת ישראל. עם סיום החקירה, הוגשו נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים. למרות צו איסור פרסום בישראל, פרטים רבים על הפרשה, שהחלה לכאורה במעצר בנתב"ג לפני כחודש, כבר פורסמו בכלי תקשורת בינלאומיים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה