יום רביעי, 23 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
לא מבזבזים זמן: אדר גיציס ובת הזוג החדשה עולים שלבעדות דרמטית במשפט מראדונה: "ייתכן שקורונה גרמה למותו"טרגדיה במשפחת ששבסקי: פרשן ESPN מת במפתיע בגיל 47טיטי איינאו: "אלו בחירות גורליות, אין לנו את הפריבילגיה לא להביע דעה""אני אחד הסקוררים הטובים ביורוליג": אנטוניו בלייקני בריאיון בלעדיהמעצר שהסעיר את ארה"ב: שוטר כיוון טייזר לפניה של כוכבת ה-WNBAבית"ר מאוכזבת מההיעדרות הארוכה של ירדן כהן, אך מעודדת ממוזיאנחת רווחה במכבי חיפה: הוסר החשש מפציעה חמורה של עלי מוחמדכשטבחו בנו, אנחנו בחרנו בו: חשבון הנפש שצריך לעשות מחנה שלםפחות כדורים, פחות לחץ? האתגר החדש של דני אבדיה100 מיליון צפיות לא הספיקו: נטפליקס ביטלה את הסדרה האהובהגנץ: "בכל מקרה נצטרך לפנות את האוכלוסייה מעזה ולפרק את חמאס"לא מבזבזים זמן: אדר גיציס ובת הזוג החדשה עולים שלבעדות דרמטית במשפט מראדונה: "ייתכן שקורונה גרמה למותו"טרגדיה במשפחת ששבסקי: פרשן ESPN מת במפתיע בגיל 47טיטי איינאו: "אלו בחירות גורליות, אין לנו את הפריבילגיה לא להביע דעה""אני אחד הסקוררים הטובים ביורוליג": אנטוניו בלייקני בריאיון בלעדיהמעצר שהסעיר את ארה"ב: שוטר כיוון טייזר לפניה של כוכבת ה-WNBAבית"ר מאוכזבת מההיעדרות הארוכה של ירדן כהן, אך מעודדת ממוזיאנחת רווחה במכבי חיפה: הוסר החשש מפציעה חמורה של עלי מוחמדכשטבחו בנו, אנחנו בחרנו בו: חשבון הנפש שצריך לעשות מחנה שלםפחות כדורים, פחות לחץ? האתגר החדש של דני אבדיה100 מיליון צפיות לא הספיקו: נטפליקס ביטלה את הסדרה האהובהגנץ: "בכל מקרה נצטרך לפנות את האוכלוסייה מעזה ולפרק את חמאס"
חדשות

כאן חדשות: בישראל העלו בפני האמריקנים חשש שטורקיה נערכת להציב מערכת הגנה אווירית בבסיס "א-דוהור" בסוריה

22 באוגוסט 2026 ·  מקור: רוטר 45דירוג אובייקטיביות45/100

כאן חדשות: בישראל העלו בפני האמריקנים חשש שטורקיה נערכת להציב מערכת הגנה אווירית בבסיס "א-דוהור" בסוריה

בחר פורום ——— סקופים הזעקה פוליטיקה ביקורת תקשורת מסמכים הקפה משפטים בית המדרש עיתונות זרה מודיעיןמה יעצור אותם להוזיז את זה עוד ברגע שזה כבר בפניםבהתחלה זה ״רק צמוד לגבול הטורקי״ ואז חצי שנה הם מוזיזים את זה יותר בפינה, ואז מה תעשה? תגיד להם מה לעשות? מותר לכם 50 קילומטר? מי אנחנו?מחפשים פה צרות סתם, הייתי תומך אם זה לא היה בתקופת בחירות

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ישראל הביעה חשש בפני ארצות הברית שטורקיה מתכננת להציב מערכת הגנה אווירית בבסיס "א-דוהור" בסוריה. החשש הישראלי נובע מהאפשרות שפריסה כזו, גם אם תתחיל קרוב לגבול הטורקי, עלולה להתפתח בהמשך להצבת המערכת עמוק יותר בשטח סוריה, מה שיקשה על ישראל להגיב. הכתבה מציינת כי יש מי שרואה במהלך זה "חיפוש צרות סתם", ומעלה תהיות לגבי יכולתה של ישראל להגביל את מהלכיה של טורקיה בסוריה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של רוטר.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה