"כדי להתקדם הלאה": בכיר OpenAI חשף שהתחיל ללמוד גמרא

''כדי להתקדם הלאה'': בכיר OpenAI חשף שהתחיל ללמוד גמרא
בכיר ב-OpenAI, ג'ייסון בול, העומד בראש צוות Strategic Futures בחברה, חשף כי החל ללמוד גמרא. חשיפתו עוררה עניין רב בעולם הטכנולוגיה וברשתות החברתיות, בשל מעמדו כאחד הקולות המשפיעים בתחום מדיניות הבינה המלאכותית. בול, שאחראי על בחינת השלכות הבינה המלאכותית המתקדמת וגיבוש מדיניות בנושאי בטיחות וממשל, הצטרף ל-OpenAI בחודשים האחרונים.
הכתבה מתייחסת גם ליתרונות לימוד הגמרא, ומצטטת את ראשי התיבות גמרא כ"גמרא מפתחת ראש אדם", ומדגישה את יכולתה לפתח חשיבה אנליטית, הבנה מעמיקה, ויכולת לפרק סיטואציות מורכבות. נטען כי הפלפול והדקדוק בפרטים מקנים לאדם יכולת לזקק מקרים, להבין דבר מתוך דבר, ולהקיש ממקרים דומים.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.