כוכב פילדלפיה: כך שכנעתי את לברון ג'יימס להצטרף אלינו

מערכת וואלה ספורט
טייריס מקסי הודה כי ניסה לשכנע את לברון ג'יימס להצטרף לפילדלפיה – אך עשה זאת בצורה הדרגתית ומאופקת. "אני לא מפוצץ לאף אחד את הטלפון. עכשיו, האם התקשרתי? בטח", אמר מקסי בפודקאסט "Numbers on the Board". "בהתחלה לא ידעתי אם זה בכלל אפשרי. שלחתי הודעה לריץ' פול: 'אחי, תן לי את המספר של לברון, אני הולך להציק לו קצת'. רק בצחוק".מקסי סיפר כי ההודעה הראשונה ששלח לג'יימס הייתה: "היי, אתה תמיד מוזמן להגיע לפילי", עוד לפני שלברון חתם על חוזה חדש בלייקרס. "כולנו ידענו שהוא יחזור ללייקרס. אני רק צוחק איתו", הוסיף.אלא שבתקופת הפרי אייג'נסי האחרונה הפנייה של מקסי הפכה לרצינית יותר. לדבריו, ריץ' פול אמר לו: "אני לא יודע מה הוא הולך לעשות. הוא גם לא יודע מה הוא הולך לעשות, אז דבר איתו".
"First off, I would never blow up another man's phone."? @TyreseMaxey discusses his recruitment of LeBron James ? @TheNBPA pic.twitter.com/7yyk7IdIim
מקסי סיפר כי אז פנה שוב ללברון: "אמרתי לו: 'בוא לפה, אני חושב שיש לנו סיכוי טוב. אני מרגיש שאתה יכול לעזור לנו. אם לא השחקן הגדול בכל הזמנים, אז אתה לפחות אחד מהם, אז למה שלא נרצה אותך בקבוצה שלנו?' נתתי לו את כל התמונה, וכנראה דיברתי איתו לפחות שלוש פעמים, שלוש או ארבע פעמים".לפי הדיווח, השיחות של מקסי, לצד שיחות שקיים לברון עם ג'ואל אמביד והצירוף של ג'יילן בראון במהלך הקיץ, סייעו לשכנע את הכוכב לחתום בפילדלפיה על חוזה מינימום.
טייריס מקסי, כוכב פילדלפיה 76', חשף כי ניסה לשכנע את לברון ג'יימס להצטרף לקבוצה, תחילה בהלצה ולאחר מכן ברצינות רבה יותר, לפני שלברון חתם על חוזה מינימום בפילדלפיה. מקסי פנה לסוכנו של ג'יימס, ריץ' פול, וקיבל את מספר הטלפון של לברון, ושלח לו הודעה ראשונית שבה כתב: "היי, אתה תמיד מוזמן להגיע לפילי". לדברי מקסי, "אמרתי לו: 'בוא לפה, אני חושב שיש לנו סיכוי טוב. אני מרגיש שאתה יכול לעזור לנו'". השיחות הללו, יחד עם שיחות שקיים ג'יימס עם ג'ואל אמביד וצירופו של ג'יילן בראון, סייעו לשכנע את לברון להצטרף לפילדלפיה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.