יום רביעי, 30 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
יום גיבוש למכבי נתניה, רוני לוי: "נחזור מהפגרה קבוצה חזקה וטובה יותר"הליכוד:לפיד יצא מהפגישה עם ראש הממשלה נתניהו בשעה 23:39. בשעה 23:41, שתי דקות בלבד לאחר מכן, במהירות שיא, הוציא הודעההליכוד: לפיד יצא מהפגישה עם ראש הממשלה נתניהו בשעה 23:39. בשעה 23:41, שתי דקות בלבד לאחר מכן, במהירות שיא, הוא פרסם הודעה נרחבת שכולה התקפהלשכת ראש הממשלה:ראש הממשלה נתניהו סיים לפני זמן קצר עדכון ביטחוני עם ראש האופוז' לפיד,הוצגו בפירוט התרעות על התקפות אפשריות בחזיתות השונות"איש של עשייה והרפתקה": השחקן הישראלי גיא קפולניק נהרג בהתרסקות מטוס בקליפורניהזה הלילה האחרון של קריסטה: טנסי מוציאה להורג אישה לראשונה זה 200 שנההסתיימה פגישת העדכון הביטחוני בין ראש הממשלה נתניהו ליו"ר האופוזיציה לפידלפיד ל-ynet בצאתו מהעדכון הביטחוני: בכל תרחיש, "הבחירות יתקיימו במועדן"לפיד בצאתו מהפגישה עם נתניהו: "אין סיבה להכניס את הציבור לפאניקה"ראש האופוזציה יאיר לפיד בתום העדכון הבטחוני עם נתניהו: אם נתניהו כל כך מודאג ממצב הבטחון, שיגייס את 15 אלף החרדים שחסרים לצה"ל.לפיד לאחר העדכון הביטחוניחוליית חיזבאללה סוכלה בסוריה: "ניסו להציב משגרי טילים"יום גיבוש למכבי נתניה, רוני לוי: "נחזור מהפגרה קבוצה חזקה וטובה יותר"הליכוד:לפיד יצא מהפגישה עם ראש הממשלה נתניהו בשעה 23:39. בשעה 23:41, שתי דקות בלבד לאחר מכן, במהירות שיא, הוציא הודעההליכוד: לפיד יצא מהפגישה עם ראש הממשלה נתניהו בשעה 23:39. בשעה 23:41, שתי דקות בלבד לאחר מכן, במהירות שיא, הוא פרסם הודעה נרחבת שכולה התקפהלשכת ראש הממשלה:ראש הממשלה נתניהו סיים לפני זמן קצר עדכון ביטחוני עם ראש האופוז' לפיד,הוצגו בפירוט התרעות על התקפות אפשריות בחזיתות השונות"איש של עשייה והרפתקה": השחקן הישראלי גיא קפולניק נהרג בהתרסקות מטוס בקליפורניהזה הלילה האחרון של קריסטה: טנסי מוציאה להורג אישה לראשונה זה 200 שנההסתיימה פגישת העדכון הביטחוני בין ראש הממשלה נתניהו ליו"ר האופוזיציה לפידלפיד ל-ynet בצאתו מהעדכון הביטחוני: בכל תרחיש, "הבחירות יתקיימו במועדן"לפיד בצאתו מהפגישה עם נתניהו: "אין סיבה להכניס את הציבור לפאניקה"ראש האופוזציה יאיר לפיד בתום העדכון הבטחוני עם נתניהו: אם נתניהו כל כך מודאג ממצב הבטחון, שיגייס את 15 אלף החרדים שחסרים לצה"ל.לפיד לאחר העדכון הביטחוניחוליית חיזבאללה סוכלה בסוריה: "ניסו להציב משגרי טילים"
חדשות

כך נולד היישוב המעורב בבנימין

לפני 5 שע׳ ·  מקור: ערוץ 7 75דירוג אובייקטיביות75/100

דינה פריד, ממייסדי היישוב הקהילתי אלון בבנימין, חוזרת במסגרת מיזם "תיעוד ותיקי ומייסדי ההתיישבות" של משרד המורשת והמועצה לשימור אתרי מורשת בישראל, לימי בראשית שבהם לא הבינו המייסדים איך באמת צריך לפעול יישוב מעורב.

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של ערוץ 7.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה