יום רביעי, 23 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
לא מבזבזים זמן: אדר גיציס ובת הזוג החדשה עולים שלבעדות דרמטית במשפט מראדונה: "ייתכן שקורונה גרמה למותו"טרגדיה במשפחת ששבסקי: פרשן ESPN מת במפתיע בגיל 47טיטי איינאו: "אלו בחירות גורליות, אין לנו את הפריבילגיה לא להביע דעה""אני אחד הסקוררים הטובים ביורוליג": אנטוניו בלייקני בריאיון בלעדיהמעצר שהסעיר את ארה"ב: שוטר כיוון טייזר לפניה של כוכבת ה-WNBAבית"ר מאוכזבת מההיעדרות הארוכה של ירדן כהן, אך מעודדת ממוזיאנחת רווחה במכבי חיפה: הוסר החשש מפציעה חמורה של עלי מוחמדכשטבחו בנו, אנחנו בחרנו בו: חשבון הנפש שצריך לעשות מחנה שלםפחות כדורים, פחות לחץ? האתגר החדש של דני אבדיה100 מיליון צפיות לא הספיקו: נטפליקס ביטלה את הסדרה האהובהגנץ: "בכל מקרה נצטרך לפנות את האוכלוסייה מעזה ולפרק את חמאס"לא מבזבזים זמן: אדר גיציס ובת הזוג החדשה עולים שלבעדות דרמטית במשפט מראדונה: "ייתכן שקורונה גרמה למותו"טרגדיה במשפחת ששבסקי: פרשן ESPN מת במפתיע בגיל 47טיטי איינאו: "אלו בחירות גורליות, אין לנו את הפריבילגיה לא להביע דעה""אני אחד הסקוררים הטובים ביורוליג": אנטוניו בלייקני בריאיון בלעדיהמעצר שהסעיר את ארה"ב: שוטר כיוון טייזר לפניה של כוכבת ה-WNBAבית"ר מאוכזבת מההיעדרות הארוכה של ירדן כהן, אך מעודדת ממוזיאנחת רווחה במכבי חיפה: הוסר החשש מפציעה חמורה של עלי מוחמדכשטבחו בנו, אנחנו בחרנו בו: חשבון הנפש שצריך לעשות מחנה שלםפחות כדורים, פחות לחץ? האתגר החדש של דני אבדיה100 מיליון צפיות לא הספיקו: נטפליקס ביטלה את הסדרה האהובהגנץ: "בכל מקרה נצטרך לפנות את האוכלוסייה מעזה ולפרק את חמאס"
פוליטיקה

כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.

22 באוגוסט 2026 ·  מקור: רוטר 75דירוג אובייקטיביות75/100

כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.

בחר פורום ——— סקופים הזעקה פוליטיקה ביקורת תקשורת מסמכים הקפה משפטים בית המדרש עיתונות זרה מודיעיןכל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.המחיר של קואליציית שמאל עם האחים המוסלמים נחשף שוב. אלה הם השותפים של איזנקוט, ליברמן וטרופר, שמחרימים את בוחרי הליכוד אבל מקדמים בברכה את תומכי טיבי ובל״ד.בהמשך לזה https://rotter.net/forum/scoops1/961136.shtmlhttps://rotter.net/forum/scoops1/961129.shtmlאה ומה עם נאום בר אילןואייזנקוט בדרך לשם למרות מה שהוא מספר.

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ראש הממשלה הצהיר כי כל עוד הוא מכהן בתפקידו, לא תקום מדינה פלסטינית הנשלטת על ידי איראן, לא ברצועת עזה ולא ביהודה ושומרון. הוא הדגיש: "כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה." הדברים נאמרו בהקשר של ביקורת על קואליציית שמאל אפשרית עם האחים המוסלמים, ועל שותפים פוליטיים המקדמים לדבריו את תומכי טיבי ובל"ד.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של רוטר.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה