יום שישי, 21 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
"חי לבד על ספסל": סיפורו העצוב של חברו של מראדונהרונאלדיניו הוצג בראוונה: "רוצה לכבוש את השער ה-300 שלי"הפועל ת"א מסרבת לעצור: "הם מפלצת, אך מכוונים לניצחון"איזנקוט משאיר "אבק" לנתניהו, אך הקואליציה מתחזקת – ומה עם בנט? | סקר מעריבפנחס עידן הביתה: נתניהו מצא את האשם התורן בקריסת נתב"גגבר כבן 31 נורה למוות בעראבה שבגליל התחתוןתיעוד מיוחד מלב סוריה: מסע ברצועת הביטחון החדשה עם לוחמי פלס"ר הגולןצבא ההצלה של קאוקג'י | רון מיברגתמונות לוויין מציגות את הנזק מהתקיפה הישראלית בסוריהפורעים הציתו כלי עבודה כבדים בדרום הר חברון, וריססו כתובות גרפיטי: "ד"ש"תומכת דאעש תכננה פיגוע בניו יורק – ופנתה לסוכן FBI ש"סייע" לה, עד למעצרשיר ואלעד נגד אסי ועדי: "אנשים מהונדסים, AI""חי לבד על ספסל": סיפורו העצוב של חברו של מראדונהרונאלדיניו הוצג בראוונה: "רוצה לכבוש את השער ה-300 שלי"הפועל ת"א מסרבת לעצור: "הם מפלצת, אך מכוונים לניצחון"איזנקוט משאיר "אבק" לנתניהו, אך הקואליציה מתחזקת – ומה עם בנט? | סקר מעריבפנחס עידן הביתה: נתניהו מצא את האשם התורן בקריסת נתב"גגבר כבן 31 נורה למוות בעראבה שבגליל התחתוןתיעוד מיוחד מלב סוריה: מסע ברצועת הביטחון החדשה עם לוחמי פלס"ר הגולןצבא ההצלה של קאוקג'י | רון מיברגתמונות לוויין מציגות את הנזק מהתקיפה הישראלית בסוריהפורעים הציתו כלי עבודה כבדים בדרום הר חברון, וריססו כתובות גרפיטי: "ד"ש"תומכת דאעש תכננה פיגוע בניו יורק – ופנתה לסוכן FBI ש"סייע" לה, עד למעצרשיר ואלעד נגד אסי ועדי: "אנשים מהונדסים, AI"
פוליטיקה

כ"ץ על ההחלטה לפסול את סגירת גל"צ: "נשלים את הטיפול בחוק כשנזכה בבחירות"

לפני 16 שע׳ ·  מקור: Ynet 78דירוג אובייקטיביות78/100

כ"ץ על ההחלטה לפסול את סגירת גל"צ: "נשלים את הטיפול בחוק כשנזכה בבחירות"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

שר הביטחון ישראל כ"ץ מתח ביקורת חריפה על החלטת בג"ץ לפסול את ההחלטה לסגור את תחנת הרדיו גלי צה"ל. כ"ץ ציין כי הוא חולק על קביעת בג"ץ לפיה ההחלטה התקבלה על יסוד שיקול דעת זר ופסול, וטען כי בית המשפט שם את שיקול דעתו מעל זה של שרי הממשלה הנבחרים.

אני חולק לחלוטין על החלטת בג"ץ, בתירוץ כי 'ההחלטה שהתקבלה על יסוד שיקול דעת זר ופסול'

לדבריו, שרי הממשלה סברו פה אחד שאין מקום לתחנת רדיו אזרחית בעלת תכנים פוליטיים בתוך צה"ל. כ"ץ הוסיף כי מאחר שבג"ץ קבע שהממשלה הייתה מוסמכת לקבל את ההחלטה ודחה את הטענה שסגירת גל"צ הצריכה חקיקה ראשית, הוא מתכוון להשלים את הטיפול בנושא כשיזכה בבחירות הבאות ויקבל את אמון הציבור מחדש.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה