כריסטיאן בליץ' נעזר בקביים, מקור הפגיעה יתברר בהמשך

הקשר הסרבי חזר לישראל יחד עם מכבי תל אביב כשהוא מתקשה ללכת, וצפוי לעבור בדיקות וצילומים לאבחון הפציעה בקרסול. בקבוצה מודאגים ממצבו של השחקן, שנפצע דקות ספורות לאחר שנכנס כמחליף
קבוצת מכבי תל אביב שבה לישראל ממולדובה לאחר ניצחון 1:5 על שריף טירספול, אך עם חשש כבד מפציעתו של השחקן כריסטיאן בליץ'. בליץ', שנפצע במהלך המשחק לאחר דקות ספורות על המגרש, נצפה נעזר בקביים ביציאה מהטרמינל. הוא צפוי לעבור בדיקות וצילומים באזור הקרסול כדי לאבחן את חומרת הפגיעה, שטרם התבררה במדויק. הפציעה מעוררת דאגה רבה בקבוצה, במיוחד לאור עברו של השחקן שסבל מפציעות מרובות בעונה שעברה, והוא נחשב לשחקן מפתח שעליו בנו רבות.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.