לטביה וארה״ב דנו באיומים האזוריים ובהגירה בלתי חוקית; השליח האמריקני שיבח את התחייבות ריגה להשקיע 5% מהתמ״ג בביטחון

בחר פורום ——— סקופים הזעקה פוליטיקה ביקורת תקשורת מסמכים הקפה משפטים בית המדרש עיתונות זרה מודיעיןהשניים דנו בשורה של אתגרים ואיומים העומדים בפני בעלות הברית באזור, בהם הגירה בלתי חוקית ואיומים היברידיים.השליח המיוחד קואל שיבח את מחויבותה האיתנה של לטביה לנאט״ו וליציבות האזורית, לרבות הוצאה של 5% מהתמ״ג על ביטחון, היעד שקבע הנשיא טראמפ.בראזה וקואל סיכמו להמשיך בדיאלוג ביניהם.
שר החוץ של לטביה, קרישג'אניס קארינס, ושליח מיוחד של ארה"ב, ג'ורג' קואל, נפגשו כדי לדון באיומים אזוריים ובהגירה בלתי חוקית. קואל שיבח את מחויבותה של לטביה לנאט"ו וליציבות האזורית, במיוחד את החלטתה להשקיע 5% מהתמ"ג בביטחון, יעד שקבע הנשיא טראמפ. השניים סיכמו להמשיך בדיאלוג ביניהם.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.