יום שישי, 2 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
בטורקיה טוענים: הפועל באר שבע פנתה לאופ"א נגד קיום המשחק בבאטומילחץ בהולנד לבטל את איסור הגעת אוהדי הפועל באר שבענבחרת אירלנד הצליחה לאחד את "השסעים והקיטוב" מול ישראלההערצה לדיא סבע בטורקיה שוברת שיאים: אוהד קרא לבנו על שמומבחן לא פשוט: הפועל תל אביב תפגוש את נס ציונה בחצי גמר גביע ווינרסערה בצרפת: איש הסוד שקיבל מאות אלפים מהכוכביםדארת' ויידר פוגש את פרידה קאלו: המוזיאון שמסודר אחרת מכל מה שהכרנובמסגרת תוכנית התייעלות: חברת נייקי נערכת לגל פיטורים נוסףהנפט זורם: מדינות ה-G7 אישרו את המהלך לבלימת עליית המחירים בשוק האנרגיהמטוס ארקיע להשבת הישראלים נחת בדובאישוק העבודה בארה"ב נחלש: רק 29 אלף משרות נוספו בספטמבר"שרפתי את הדשא בקופסה בנתניה ונתתי מדמי ומזיעתי"בטורקיה טוענים: הפועל באר שבע פנתה לאופ"א נגד קיום המשחק בבאטומילחץ בהולנד לבטל את איסור הגעת אוהדי הפועל באר שבענבחרת אירלנד הצליחה לאחד את "השסעים והקיטוב" מול ישראלההערצה לדיא סבע בטורקיה שוברת שיאים: אוהד קרא לבנו על שמומבחן לא פשוט: הפועל תל אביב תפגוש את נס ציונה בחצי גמר גביע ווינרסערה בצרפת: איש הסוד שקיבל מאות אלפים מהכוכביםדארת' ויידר פוגש את פרידה קאלו: המוזיאון שמסודר אחרת מכל מה שהכרנובמסגרת תוכנית התייעלות: חברת נייקי נערכת לגל פיטורים נוסףהנפט זורם: מדינות ה-G7 אישרו את המהלך לבלימת עליית המחירים בשוק האנרגיהמטוס ארקיע להשבת הישראלים נחת בדובאישוק העבודה בארה"ב נחלש: רק 29 אלף משרות נוספו בספטמבר"שרפתי את הדשא בקופסה בנתניה ונתתי מדמי ומזיעתי"
פוליטיקה

ליברמן הציג את רשימת ישראל ביתנו – ותקף את איזנקוט: "יש בינינו פער משמעותי"

6 בספטמבר 2026 ·  מקור: וואלה 66דירוג אובייקטיביות66/100

ליברמן הציג את רשימת ישראל ביתנו – ותקף את איזנקוט: "יש בינינו פער משמעותי"

יו"ר ישראל ביתנו חשף את רשימת מפלגתו לכנסת ה-26 ואת האנשים שירוצו בה, והבהיר כי אינו מתחייב לתמוך במועמד המפלגה הגדולה בגוש. הוא שלל כל פטור מגיוס, הצהיר כי הממשלה הבאה תורכב "רק ממפלגות ציוניות" והוסיף: "גם הליכוד בלי נתניהו תצטרף לממשלה שלנו"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, הציג את רשימת מפלגתו לכנסת ה-26 ותקף את יו"ר ישר!, גדי איזנקוט, על התמקדותו בהגדלת מפלגתו במקום הגוש כולו, באומרו:

"יש פער משמעותי בין הגישה שלי לבין הגישה של גדי איזנקוט."

ליברמן הדגיש כי מפלגתו לא תתחייב לתמוך במועמד המפלגה הגדולה בגוש, ומתח ביקורת על מתן פטורים מגיוס לחרדים, כשהוא מצהיר כי יפעל לחקיקת חוק גיוס שיחול על כולם. הוא הציג שישה צעדים מרכזיים שיקדם, ביניהם ועדת חקירה לאירועי 7 באוקטובר וחוק גיוס לכולם, וטען כי אילו היו מקשיבים לו ב-2016, אירועי 7 באוקטובר לא היו מתרחשים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה