יום שני, 26 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
תרבות

לנשיא יש כוח על, אז למה נתנו אותו לבוז'י?

23 בספטמבר 2026 ·  מקור: וואלה 77דירוג אובייקטיביות77/100

לנשיא יש כוח על, אז למה נתנו אותו לבוז'י?

איתי בן שמחון הגיע ל"אונלי פאן" לדבר על יום כיפור, מה מותר להעלות לרשת ביום הקדוש וההתחזקות של הסלבס, וגם: החנינה של אלאור אזריה, הקריירה הספרדית של נועה קירל ואד שירן, שגילה שאי אפשר לא לבחור צד בלי לעצבן את שני הצדדים

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

הפודקאסט "אונלי פאן" אירח את יוצר התוכן איתי בן שמחון, שהגיע להשיק פינת פרגון ולהכניס רוח מרגיעה לאולפן. הדיון עסק במגוון נושאים, ביניהם יום כיפור כקונספט, טרנד ה"נודזכיפור" והוויכוחים סביב מה מותר להעלות לרשת ביום הקדוש, וכן יוזמתו של איילון לוי להביא תיירים לעיר ללא מכוניות או מסעדות.

  • בפינת המתחזקים: ליאור ברקוביץ' מנהל משא ומתן על תפילין, גיא איתן גוזר על עצמו תענית דיבור, נטלי דדון שומרת נגיעה ואודיה פינטו מתחילה לשמור כשרות.
  • הפודקאסט התייחס גם למחיקת הרישום הפלילי של אלאור אזריה על ידי הנשיא בוז'י הרצוג, כישלון ערוץ 14 בגאוגרפיה, ואד שירן שגילה שאי אפשר לא לבחור צד בלי לעצבן את כולם.
  • איתי בן שמחון בדק את מצב האנטישמיות בגריינדר של פריז, ועלתה השאלה מדוע לגברים נשואים אין חברים, אלא אישה המתפקדת כמנהלת לו"ז, מוקד תמיכה נפשי ושותפה לרכילות.

הפודקאסט מוגדר כתוכנית סאטירה, ואין לייחס לנאמר בו משמעות אחרת או ניסיון לפגוע.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה