לפחות עד ינואר: ריאל מדריד קיבלה החלטה לגבי אנדריק
מערכת וואלה ספורט
אנדריק צפוי להישאר בריאל מדריד בעונה הקרובה, למרות התעניינות מצד כמה קבוצות באירופה ובראשן אסטון וילה. ההחלטה התקבלה במשותף על ידי השחקן, ז'וזה מוריניו והמועדון, כאשר הוחלט כי מצבו של הברזילאי הצעיר ייבחן מחדש בינואר. דבר דומה קרה השנה, כשבחלון החורף הושאל אנדריק לליון והרשים במדיה עם שמונה שערים ב-21 הופעות בכל המסגרות.התחרות על דקות משחק בחלק הקדמי של ריאל צפויה להיות גדולה, אך הברזילאי בן ה-20 מתכוון להישאר ולהיאבק על מקומו. ההערכה היא שהוא יקבל יותר הזדמנויות בצד ימין של ההתקפה, משום שמוריניו אינו רואה בפדריקו ואלוורדה או ברנרדו סילבה אופציות קבועות לעמדה הזו. בנוסף, הוא יוכל לשחק גם כחלוץ מרכזי ולשמש גיבוי לקיליאן אמבפה לצד הרכש החדש קרלוס אספי.אנדריק הצטרף לריאל מפלמייראס ביולי 2024, לאחר שמלאו לו 18, בעסקה ששוויה הראשוני עמד על 35 מיליון יורו, עם בונוסים אפשריים בסך 25 מיליון יורו נוספים. בסך הכול רשם הכישרון הברזילאי 40 הופעות במדי ריאל מדריד וכבש שבעה שערים.
אנדריק נכלל בסגל בן 26 השחקנים של נבחרת ברזיל למונדיאל האחרון, שנבחר על ידי מאמן ריאל לשעבר קרלו אנצ'לוטי. הוא שותף בכל משחקי הנבחרת בטורניר פרט לאחד, לפני שברזיל הודחה על ידי נורבגיה בשמינית הגמר.ריאל מדריד תפתח את עונת הליגה הספרדית מול אספניול ב-22 באוגוסט. אחד הכישרונות הצעירים הבולטים שלה כבר יצא להשאלה, לאחר שפרנקו מסטנטואונו הצטרף לפיורנטינה לעונה הקרובה.
ריאל מדריד החליטה כי החלוץ הברזילאי אנדריק יישאר בקבוצה לפחות עד ינואר, למרות התעניינות מצד קבוצות אחרות כמו אסטון וילה. ההחלטה התקבלה במשותף עם השחקן והמאמן ז'וזה מוריניו, כאשר מצבו ייבחן מחדש בחלון ההעברות של החורף. אנדריק, שהושאל בעבר לליון והרשים עם שמונה שערים ב-21 הופעות, מתכוון להיאבק על מקומו בהרכב.
- הוא צפוי לקבל הזדמנויות בעיקר באגף ימין של ההתקפה, וגם כגיבוי לחלוץ המרכזי קיליאן אמבפה.
- אנדריק הצטרף לריאל מפלמייראס ביולי 2024 בעסקה של 35 מיליון יורו, ורשם עד כה שבעה שערים ב-40 הופעות.
- הוא נכלל בסגל נבחרת ברזיל למונדיאל האחרון ושותף ברוב משחקי הטורניר.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.