יום ראשון, 2 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
האשליה האופטית שמטריפה את הגולשים מגלה אם אתם כשירים לנהוגהשתולל במועדון באילת, השליך כיסא על מאבטח ונעצר על ידי כוח יס"מהנשמע קולו? אלה הסיבות מדוע לא פורסמה הקלטת שמע של המנהיג העליון באיראןעדן פינס העלתה תמונות חדשות וחטפה: "רזון חולני""עוד ספין עלוב וציני": הפוליטיקאים תוקפים את התנערות נתניהו מחוק העריקיםהיסטוריה: נבחרת ישראל בלקרוס נשים זכתה בארד באליפות העולםחשוד באיומים על סגנית נשיא בתי משפט השלום בצפון: מעצרו של תושב צפת הוארך בשניתמאמן הכוכב האדום: "ב"ש אמיצה, נראה איך יסתדרו בלי קאנגווה"עם הצעות ממנצ'סטר סיטי וטוטנהאם: השחקן שעמד לצד תורג'מן120 מיליון דולר: שטילמן שיפר את ההצעה לרכישת מניות רקנאטיעירוני קרית אתא החזירה את אחד מכישרונות העתידריאל מתקרבת לרודרי, בלם העבר מזהיר: "זו טעות ענקית"האשליה האופטית שמטריפה את הגולשים מגלה אם אתם כשירים לנהוגהשתולל במועדון באילת, השליך כיסא על מאבטח ונעצר על ידי כוח יס"מהנשמע קולו? אלה הסיבות מדוע לא פורסמה הקלטת שמע של המנהיג העליון באיראןעדן פינס העלתה תמונות חדשות וחטפה: "רזון חולני""עוד ספין עלוב וציני": הפוליטיקאים תוקפים את התנערות נתניהו מחוק העריקיםהיסטוריה: נבחרת ישראל בלקרוס נשים זכתה בארד באליפות העולםחשוד באיומים על סגנית נשיא בתי משפט השלום בצפון: מעצרו של תושב צפת הוארך בשניתמאמן הכוכב האדום: "ב"ש אמיצה, נראה איך יסתדרו בלי קאנגווה"עם הצעות ממנצ'סטר סיטי וטוטנהאם: השחקן שעמד לצד תורג'מן120 מיליון דולר: שטילמן שיפר את ההצעה לרכישת מניות רקנאטיעירוני קרית אתא החזירה את אחד מכישרונות העתידריאל מתקרבת לרודרי, בלם העבר מזהיר: "זו טעות ענקית"
כלכלה

‎מאיר מלכה נבחר לכהונה נוספת כיו"ר הסתדרות המהנדסים; גיא שעשע נבחר למ"מ יו"ר ההסתדרות

לפני 4 שע׳ ·  מקור: Ynet 80דירוג אובייקטיביות80/100

‎מאיר מלכה נבחר לכהונה נוספת כיו"ר הסתדרות המהנדסים; גיא שעשע נבחר למ"מ יו"ר ההסתדרות

מלכה מוביל בשנים האחרונות מאמץ לקידום מעמד המהנדסים בישראל ופועל להרחבת תחולתם של הסכמים קיבוציים מודרניים למהנדסים

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
🗞️ תקציר מורחב

בוועידת הסתדרות המהנדסים שנערכה השבוע, נבחר מאיר מלכה, מהנדס בכיר מחברת אלתא, לכהונה נוספת כיושב ראש הסתדרות המהנדסים. לצידו, נבחר גיא שעשע, מהנדס בתעשייה האווירית ויושב ראש לשכת המהנדסים, לתפקיד ממלא מקום יושב ראש ההסתדרות. מלכה פועל לקידום מעמד המהנדסים בישראל ולהרחבת הסכמים קיבוציים מודרניים, בדומה לאלו הקיימים במוסדות אקדמיים מובילים.

מאיר מלכה: "נמשיך לפעול בנחישות למען שיפור תנאי העסקתם של המהנדסים ולקידום הסכמים שיבטיחו את עתידו של המקצוע".

השניים הצהירו כי בכוונתם לחזק את שיתוף הפעולה בין הסתדרות המהנדסים ללשכת המהנדסים, במטרה לקדם את מקצוע ההנדסה ואת האינטרסים המקצועיים של ציבור המהנדסים בישראל.

גיא שעשע: "שילוב הכוחות בין הסתדרות המהנדסים ללשכת המהנדסים יאפשר לנו להעצים את ההשפעה הציבורית והמקצועית של קהילת המהנדסים בישראל".

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה