מאמן הכוכב האדום: "ב"ש אמיצה, נראה איך יסתדרו בלי קאנגווה"

הכוכב האדום בלגרד השלימה את הכנותיה לקראת המשחק הראשון מול הפועל באר שבע בסיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות, שייערך ביום שלישי (20:30, ספורט3) בהונגריה. המאמן דיאן סטנקוביץ' החמיא לאלופת ישראל, אך הבהיר כי קבוצתו מגיעה במטרה לשלוט במשחק."מצפה לנו משחק תובעני מול יריבה טובה שרוצה להתחרות", אמר סטנקוביץ' במסיבת העיתונאים, "אנחנו צריכים להיות מרוכזים, ממוקדים ולהאמין בעצמנו. זה מה שהבנתי אחרי הימים האחרונים שבהם ניתחנו את הפועל באר שבע".המאמן נשאל על עזיבתו של קינגס קאנגווה, ששיחק בעבר בכוכב האדום ועבר הקיץ לפנאתינייקוס. "זו שאלה שצריך להפנות אליהם", השיב, "הוא היה ה-MVP שלהם, ועכשיו הם יצטרכו לראות איך מסתדרים בלעדיו".סטנקוביץ' המשיך לנתח את היריבה: "הפועל באר שבע רוצה להיות דומיננטית, וגם אנחנו רוצים לכפות את המשחק שלנו. הם לא יוותרו, ולפעמים הם לוקחים יותר מדי סיכונים לטעמי, במיוחד בשלב נוקאאוט. אנחנו מתכוננים לכל האפשרויות".לדבריו, הנשק המרכזי של הקבוצה של רן קוז'וך הוא משחק המעבר. "הם לא הכי מהירים, אבל מהירים מספיק. הם קבוצה אמיצה מאוד. ננסה לקחת מהם את הנשק החזק ביותר שלהם – המעברים".
הסרבי התייחס גם לכך שהמשחק ייערך בהונגריה ולא בישראל: "אמרתי מהרגע הראשון שמבחינה לוגיסטית זה הרבה יותר נוח. זה כמעט כמו לשחק שני משחקי בית. אני מקווה שהאוהדים שלנו ימלאו גם את האצטדיון במשחק הזה ויכינו לנו גומלין מול יציעים מלאים בבלגרד".כשנשאל אם הוא מעדיף היה לפגוש את באר שבע או את ויקינגור, השיב: "לכל יריבה יש יתרונות וחסרונות. אם אתה רוצה להגיע לליגת האלופות, אתה חייב לעבור יריבות כאלה. לא יהיה קל בשום מקרה".סטנקוביץ' הוסיף כי הוא מרוצה מההתקדמות של קבוצתו בשלב הזה של העונה: "אני מרוצה מאוד מאיך שאנחנו נראים. גם מבחינת העין וגם מבחינת הנתונים – כמות הריצות, הספרינטים והעצימות. בהתחשב בחום, אני מאוד שמח ממה שאני רואה".לסיום אישר המאמן שכל שחקני הסגל כשירים. "כולם בריאים, וזו כאב ראש מהסוג הטוב", אמר, לפני שקבוצתו המריאה לאוסטריה ומשם תמשיך להונגריה לקראת ההתמודדות המסקרנת מול מחזיקת גביע המדינה הישראלית.
מאמן הכוכב האדום בלגרד, דיאן סטנקוביץ', התייחס במסיבת עיתונאים למשחק הקרוב מול הפועל באר שבע במוקדמות ליגת האלופות, שייערך בהונגריה. סטנקוביץ' החמיא לאלופת ישראל וכינה אותה "קבוצה אמיצה מאוד", אך הדגיש כי קבוצתו תגיע במטרה לשלוט במשחק ולנטרל את נשק המעברים של באר שבע. הוא ציין כי עזיבתו של קינגס קאנגווה, שהיה ה-MVP של באר שבע, תהווה אתגר עבורם, וכי קבוצתו מוכנה לכל האפשרויות. סטנקוביץ' הביע שביעות רצון ממוכנות קבוצתו ואישר שכל שחקני הסגל כשירים.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.