מארסקה רוצה לתקן את הרושם, איראולה יאריך את הרצף של ליברפול?

מערכת וואלה ספורט
שלושה משחקים נוספים במסגרת מחזור הפתיחה של הפרמיירליג ישוחקו מחר (ראשון). מנצ'סטר סיטי תארח את בורנמות', אסטון וילה תבקר אצל ברייטון ולאחר מכן ליברפול המתחדשת תתארח אצל ניוקאסל.
אחרי התבוסה במגן הקהילה, אנצו מארסקה יערוך בכורה ביתית ויקווה להותיר רושם אחר לגמרי על אוהדי מנצ'סטר סיטי. מי שהיה עוזרו של פפ גווארדיולה בעבר וירש את מקומו, מנסה למצוא את השילוב הנכון בעיקר במרכז השדה, שם העזיבה של רודרי הותירה חלל עצום. אליוט אנדרסון נרכש ב-135 מיליון יורו מנוטינגהאם פורסט כדי להיכנס לנעליים הגדולות, ז'רמי דוקו הפצוע וסאביניו החולה ייעדרו ולא יוכלו לעזור לארלינג הולאנד בהתקפה. בורנמות' מציגה על הקווים את מרקו רוזה, שמבין שלא יהיה פשוט להמשיך את דרכו של אנדוני איראולה אחרי המקום השישי והשגת הכרטיס ההיסטורי לאירופה, ויחסר את אלי ג'וניור קרופי הפצוע ואת ריאן כריסטי המורחק. סיטי ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול האורחת, כאשר בשמונה מהמשחקים גם כבשה שלושה שערים ומעלה.
המהפכה של וואלה Fiber שתחסוך לכם בעלויות הטלוויזיה והאינטרנט
בשיתוף וואלה פייבר
השחפים לא הפסידו משחק פתיחה מאז 2020/21, ורשמו מאז ארבעה ניצחונות ותיקו אחד. האם זה יימשך גם נגד מחזיקת הליגה האירופית? פול ואן הקה ודני וולבק עזבו, קרלוס באלבה יעזוב גם הוא ונגד טרומסו במוקדמות הקונפרנס ליג ברייטון לא הצליחה לכבוש (0:0 בנורבגיה). לואיס דאנק יוכל להפוך לשחקן הראשון שמגיע ל-300 הופעות פרמיירליג במדי המועדון, לוקה וושקוביץ' הקרואטי צפוי לערוך בכורה בליגה. אסטון וילה, שניצחה בשלושת מפגשי הליגה האחרונים בין הקבוצות, מחכה להצטרפות של לאון גורצקה, אחרי שרכשה כבר את הקשרים יוהאן מנזמבי וז'ואאו גומש, את המגן מתאו רוג'רי ואת השוער זאיון סוזוקי בסכום כולל של מעל 130 מיליון ליש"ט. גומש כבר נפצע בסופר קאפ האירופי מול פריז סן ז'רמן, גם מנזמבי עדיין בספק.
שתי הקבוצות מקוות להתחיל עידן חדש ברגל ימין. ליברפול עברה מאליפות למקום החמישי בלבד בעונה שעברה, נפרדה מכוכבה מוחמד סלאח, משחקני ההגנה אנדי רוברטסון ואיברהימה קונאטה וכמובן מהמאמן ארנה סלוט, אותו החליף אנדוני איראולה שהרשים בבורנמות'. מנגד, מתיאס ייאיסלה יעמוד על הקווים של המארחת, אחרי עזיבתו של אדי האו בעקבות המכירות של אנתוני גורדון, סנדרו טונאלי והקפטן ברונו גימראייש. ניוקאסל סיימה במקום ה-12 בעונה שעברה וסופרת 19 משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון על ליברפול (14 הפסדים וחמש תוצאות תיקו) – מאז ה-0:1 הביתי בנובמבר 2014. אלכסנדר איסק חוזר לסנט ג'יימס פארק לראשונה מאז נמכר לליברפול, ז'רמי ז'אקה הצרפתי צפוי לפתוח במרכז ההגנה לצד וירג'יל ואן דייק. השוער הצ'כי לוקאש הורניצ'ק יערוך בכורה בין הקורות של המגפייז.
המחזור יושלם ביום שני עם הדרבי הלונדוני בין פולהאם לצ'לסי (22:00, ספורט2).
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.