מחסור חמור במנות דם: משרד הבריאות ומד"א קוראים לציבור להגיע ולתרום
נוכח ירידה משמעותית במלאי מנות הדם הלאומי, ובעיקר במנות דם מסוג O, משרד הבריאות ומגן דוד אדום קוראים לכלל הציבור להגיע ולתרום דם במוקדי ההתרמה ברחבי הארץ.
מנות דם נדרשות מדי יום לצורך פעילותה השוטפת של מערכת הבריאות, ובהם ניתוחים, לידות, טיפולים רפואיים ומענה לנפגעים, וכן לצורכי מערכת הביטחון ומתן מענה לחיילים הנפצעים בשדה הקרב. בתקופה הנוכחית נדרש תגבור של מלאי הדם כדי להבטיח זמינות רציפה של מנות דם לכל צורך רפואי.
מנכ"ל משרד הבריאות, משה בר סימן טוב: "אנחנו צריכים לתגבר את מלאי מנות הדם באופן קבוע, ואני קורא לציבור להגיע ולתרום, ואם חלפו למעלה מ-3 חודשים מהתרומה הקודמת – לבוא ולתרום שוב. תרומת דם היא מעשה פשוט שמציל חיים, והיא חלק מהערבות ההדדית ומהאחריות של כולנו בשגרה ובחירום. אני מזמין כל מי שיכול לתרום להגיע למוקדי מד"א ולהצטרף לאלפי הישראלים שעושים זאת מדי שנה".
החזית שמסבכת את ישראל: בין הלחץ האמריקאי לאיום מאיראן | אבי אשכנזי
"עצרו להתפלל בצד הכביש ומצאו ראסטות ודם": השחזור המצמרר של אביה של שני לוק ז"ל
פוטין נתן מקלט לאסד – ועכשיו הוא מאבד את הבסיסים בסוריה
בג"ץ סגר את הדלת לשרן השכל: "השיהוי הוא כרסום בבסיס הטענה שלה"
"נתניהו יודע שהמינוי של גופמן לא ראוי": הטלטלה במוסד
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.