יום ראשון, 4 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
מיכל הקטנה נגד מנהלה לשעבר: "לא חשבנו שהוא יכול לעשות דבר כזה"ריאל מדריד ניצחה בהארכה. ניצחון בכורה לירדן גרזוןלכוכבת יש מסקנה חשובה: "תל אביב צריכה ראש עיר מזרחי חתיך"ארה"ב נערכת לאיומי ה-AI: טראמפ מקים "כוח סופר אינטליגנציה"מבלי למצמץ: כך עקץ כוכב הפועל ירושלים את שתי התל אביביותתרצה כהן שוב חוטפת אש ברשת: "מה קרה לצניעות?"בראש של אוסקר: אחרי הספסול, גלוך מחפש את התיקוןאלמנתו של מאיר אריאל מציעה למכירה בפייסבוק את הציורים שלוהספרייה הלאומית תציג 200 ספרי זיכרון שנכתבו מה-7 באוקטובר על חלללים ונרצחיםשידור חי: זוכרים את אל"מ יהונתן שטינברגפספסתם? ההצגות של אנגליה וספרד, והחגיגה שצפויה הערבספיר בורגיל משתפת: "אני מתגעגעת לאהוב"מיכל הקטנה נגד מנהלה לשעבר: "לא חשבנו שהוא יכול לעשות דבר כזה"ריאל מדריד ניצחה בהארכה. ניצחון בכורה לירדן גרזוןלכוכבת יש מסקנה חשובה: "תל אביב צריכה ראש עיר מזרחי חתיך"ארה"ב נערכת לאיומי ה-AI: טראמפ מקים "כוח סופר אינטליגנציה"מבלי למצמץ: כך עקץ כוכב הפועל ירושלים את שתי התל אביביותתרצה כהן שוב חוטפת אש ברשת: "מה קרה לצניעות?"בראש של אוסקר: אחרי הספסול, גלוך מחפש את התיקוןאלמנתו של מאיר אריאל מציעה למכירה בפייסבוק את הציורים שלוהספרייה הלאומית תציג 200 ספרי זיכרון שנכתבו מה-7 באוקטובר על חלללים ונרצחיםשידור חי: זוכרים את אל"מ יהונתן שטינברגפספסתם? ההצגות של אנגליה וספרד, והחגיגה שצפויה הערבספיר בורגיל משתפת: "אני מתגעגעת לאהוב"
פוליטיקה

מנהיגות בזירה העולמית אינה נמדדת רק באנגלית רהוטה

11 בספטמבר 2026 ·  מקור: Ynet 77דירוג אובייקטיביות77/100

מנהיגות בזירה העולמית אינה נמדדת רק באנגלית רהוטה

אחר שצפיתי בסרטון של נתניהו לועג לאנגלית של איזנקוט, הרגשתי שמחובתי להמליץ לראש הממשלה להגיע להופעה של אד שירן. בוא והיווכח בעצמך. הבט סביבך, הקשב לשאגות הקהל וראה את מצבה האמיתי של ישראל בזירה העולמית – זירה שעם כל הכבוד, מתרשמת פחות מהאנגלית הצחה שלך ויותר מהכישלון המתמשך להסביר לה את ישראל

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

הכתבה מתארת חוויה קשה בהופעה של אד שירן בניו ג'רזי, שם זמר החימום מקלמור נשא נאום אנטי-ישראלי חריף, וקהל של כ-50 אלף איש קרא קריאות "Free Palestine" תוך הקרנת תמונות מעזה. הכותב, עו"ד גלעד אבן ספיר, מציין כי האירוע חשף את עוצמת העוינות כלפי ישראל בקרב הציבור האמריקאי, מעבר לנתוני סקרים.

הבט סביבך, הקשב לשאגות הקהל וראה את מצבה האמיתי של ישראל בזירה העולמית - זירה שעם כל הכבוד, מתרשמת פחות מהאנגלית הצחה שלך ויותר מהכישלון המתמשך להסביר לה את ישראל.

הוא קורא לראש הממשלה נתניהו להבין שמנהיגות בזירה העולמית אינה נמדדת רק באנגלית רהוטה, אלא גם ביכולת להתמודד עם המציאות המורכבת ולשפר את ההסברה הישראלית.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה