מנור סולומון נבחר לאיש המשחק, וגרף מחמאות: "מהטובים בליגה"

שחקן הכנף הישראלי כבש ובישל ב-0:6 הגדול של ווסטהאם, וזכה לכבוד בסיום. באתר המסקר את הקבוצה שיבחו אותו: "הוא בעשירייה המובילה בצ'מפיונשיפ, אולי אפילו הכי טוב". סולומון עצמו היה מאושר בסיום: "אני בעננים, חיכיתי לרגע הזה"
מנור סולומון, שחקן הכנף הישראלי, הצטיין במשחק של קבוצתו ווסטהאם נגד רקסהאם במסגרת המחזור השביעי בצ'מפיונשיפ, בו ניצחה ווסטהאם 0:6. סולומון, שחזר להרכב הפותח, כבש שער ובישל נוסף, ונבחר לאיש המשחק.
לאחר המשחק, זכה סולומון לשבחים רבים, כאשר באתר 'West Ham Plus' תואר כ"אחד השחקנים הטובים בליגה". סולומון עצמו הביע שמחה ואמר: "אני בעננים. זה ניצחון אדיר עבורנו", והוסיף כי חיכה להבקיע מול הקהל הביתי.
ווסטהאם נמצאת במומנטום חיובי עם ארבעה ניצחונות רצופים, והניצחון האחרון העלה אותה זמנית למקום הראשון בטבלה. סולומון התייחס גם לחיבור הטוב בקבוצה וציין את חשיבות משחק הגביע האנגלי הקרוב מול פולהאם, למרות שהמטרה העיקרית היא חזרה לפרמייר-ליג.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.