שבת, 22 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
פנחס עידן מאיים: "לא מבטיח שהכל יהיה בסדר בנתב"ג בשבוע הבא"עימותים בצפת ובמירון: מפגינים חרדים ניסו לחסום יציאת אוטובוסיםהסתה חריפה ברשתות הערביות לשחזור חטיפות נשק: סרטונים עם הוראות ברורות ומפורטות מופצים בימים האחרונים בכפרי יהודה ושומרוןסמוטריץ' לאיזנקוט:האם אתה תומך בבניה שאישרתי בשטח E1? האם אתה מתחייב לא לעצור את הבניה בין מעלה אדומים לירושלים?סיכום חדשות השבת: עימות ביטחוני סביב התקיפה בסוריה והמתיחות האזוריתסערת "מדינת פלסטין" של מנסור עבאס – ותגובת נתניהו: "זה השותף של איזנקוט"כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.נתניהו מגיב על דברי מנסור עבאס: המחיר של קואליציית שמאל עם האחים המוסלמים נחשף שובבן גביר נגד מנסור עבאס: "התוכנית שלו – להקים מדינת טרור"במהלך השבת: מחאות חרדים בצפת, בני ברק וירושליםנקבעה רשימת רע"מ לכנסת: היכן יוצב סגלוביץ' – והעקיצה של איזנקוט"וינטר מציל את הימין. סמוטריץ' לא מצליח להביא אותם"פנחס עידן מאיים: "לא מבטיח שהכל יהיה בסדר בנתב"ג בשבוע הבא"עימותים בצפת ובמירון: מפגינים חרדים ניסו לחסום יציאת אוטובוסיםהסתה חריפה ברשתות הערביות לשחזור חטיפות נשק: סרטונים עם הוראות ברורות ומפורטות מופצים בימים האחרונים בכפרי יהודה ושומרוןסמוטריץ' לאיזנקוט:האם אתה תומך בבניה שאישרתי בשטח E1? האם אתה מתחייב לא לעצור את הבניה בין מעלה אדומים לירושלים?סיכום חדשות השבת: עימות ביטחוני סביב התקיפה בסוריה והמתיחות האזוריתסערת "מדינת פלסטין" של מנסור עבאס – ותגובת נתניהו: "זה השותף של איזנקוט"כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.נתניהו מגיב על דברי מנסור עבאס: המחיר של קואליציית שמאל עם האחים המוסלמים נחשף שובבן גביר נגד מנסור עבאס: "התוכנית שלו – להקים מדינת טרור"במהלך השבת: מחאות חרדים בצפת, בני ברק וירושליםנקבעה רשימת רע"מ לכנסת: היכן יוצב סגלוביץ' – והעקיצה של איזנקוט"וינטר מציל את הימין. סמוטריץ' לא מצליח להביא אותם"
כלכלה

מנכ"ל רש"ת: "כל מטוס אמריקאי נוסף בנתב"ג יביא לביטול טיסות"

21 ביולי 2026 ·  מקור: גלובס 87דירוג אובייקטיביות87/100

מנכ"ל רש"ת: "כל מטוס אמריקאי נוסף בנתב"ג יביא לביטול טיסות"

רשות שדות התעופה מזהירה כי נתב"ג הגיע לקצה קיבולת החניה שלו • המתדלקים האמריקאים טרם פונו, מה שעשוי לגרור עיכובים ואיחורים • מנכ"ל רש"ת: נעשים מאמצים לשמור על רציפות התעופה ולאפשר לציבור לטוס למרות העומסים

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של גלובס.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה