מפלגת "הציבור החרדי" דורשת מקום בשולחן של ש"ס ויהדות התורה

מפלגה חדשה הושקה בדרישה לשלב את נציגיה ברשימות של שתי הסיעות החרדיות המרכזיות לקראת הבחירות. בציבור החרדי טוענים כי הם מייצגים עשרות אלפי חרדים, וכי סקרים מצביעים על חוסר שביעות רצון מהייצוג הקיים. אם הדרישה לא תיענה, הם מאיימים להרחיב את המהלך הציבורי
מפלגת "הציבור החרדי" הושקה במטרה לאגד עשרות קהילות וסיעות מקומיות ולייצג עשרות אלפי חרדים, בדרישה לשלב את נציגיה ברשימות ש"ס ויהדות התורה לקראת הבחירות לכנסת. המפלגה, בראשות מוטי לייטנר, המשנה לראש עיריית בית שמש, השיקה קמפיין נרחב לאחר שלטענתה מגעים קודמים עם המפלגות החרדיות לא הניבו פרי.
עולם התורה מצוי תחת מתקפה חסרת תקדים. לצד זאת, משפחות רבות מתמודדות עם מצוקה כלכלית, וממדי הנשירה עולים. הקמנו את הסיעה מתוך הבנה שיש צורך בחיזוק ההנהגה ובייצוג רחב יותר של הציבור החרדי.
לייטנר הדגיש כי מטרת המהלך היא להשתלב במפלגות הקיימות ולחזק את הקשר בינן לבין הציבור, תוך קידום פתרונות בתחומי יוקר המחיה, הנשירה ועולם התורה. המפלגה מתבססת על סקרים המצביעים על חוסר שביעות רצון ניכר בקרב הציבור החרדי מפעילות נציגיו בכנסת, ומתכננת להרחיב את פעילותה אם דרישותיה לא ייענו.
התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.