מקור בליכוד: הפריימריז נדחה ל- 30.8 במקום ה-17.8

בחר פורום
———
סקופים
הזעקה
פוליטיקה
ביקורת תקשורת
מסמכים
הקפה
משפטים
בית המדרש
עיתונות זרה
מודיעין

מקור בליכוד: הפריימריז נדחה ל- 30.8 במקום ה-17.8
הפריימריז בליכוד צפויים להידחות, כאשר הסיבה המרכזית לכך היא ההליכים המשפטיים שעדיין מתנהלים בבתי המשפט ובמוסדות השיפוט של התנועה, וטרם הוכרעו.
במוקד המחלוקת ניצבת השאלה האם שרים וחברי כנסת מכהנים יורשו להתמודד במסגרת המחוזות, או שיחויבו להתמודד ברשימה הארצית בלבד. ההכרעה בסוגיה צפויה להשפיע באופן ישיר על אופן ההתמודדות של מועמדים רבים ועל מבנה הרשימות בפריימריז.
השלכות ההליך המשפטי כבר מורגשות בלוח הזמנים של הבחירות הפנימיות. על פי התכנון המקורי, המועמדים היו אמורים להשלים עד היום את הליך ההרשמה ולהודיע באיזו מסגרת יתמודדו במחוזות או ברשימה הארצית. אולם כל עוד לא התקבלה הכרעה סופית בסוגיה, מועמדים רבים אינם יכולים לקבל החלטה מושכלת באשר למסלול ההתמודדות שלהם




הפריימריז בליכוד נדחו מה-17 באוגוסט ל-30 באוגוסט, עקב הליכים משפטיים מתמשכים בבתי המשפט ובמוסדות השיפוט של התנועה. המחלוקת המרכזית נוגעת לשאלה האם שרים וחברי כנסת מכהנים יוכלו להתמודד במחוזות או רק ברשימה הארצית. הכרעה בסוגיה זו חיונית עבור מועמדים רבים, שכן היא משפיעה על אופן התמודדותם ועל מבנה הרשימות. עד להכרעה, מועמדים אינם יכולים להשלים את הליך ההרשמה ולהודיע באיזו מסגרת יתמודדו.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.