נהגת איבדה שליטה על רכבה, נפלה מגשר – וכמעט דרסה 2 הולכי רגל | תיעוד

בעת שפנתה אל הגשר במהירות גבוהה, איבדה הנהגת שליטה על הרכב. כתוצאה מכך, לא הצליחה להשתלב בנתיב הנסיעה ורכבה התקדם בתאוצה גבוהה לעבר גדר ההפרדה, רמס אותה – וצנח אל הכביש במפלס התחתון. הנהגת פונתה לבי"ח איכילוב כשהיא במצב קשה
נהגת כבת 50 נפצעה קשה הבוקר (שבת) לאחר שאיבדה שליטה על רכבה, התנגשה בגדר הפרדה ונפלה מגשר סמוך למחלף השלום בתל אביב. האירוע התרחש ככל הנראה בעת שפנתה שמאלה במהירות גבוהה, מה שגרם לרכבה לרמוס את הגדר ולצנוח לכביש במפלס התחתון. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים איכילוב עם חבלת ראש קשה. צוות מד"א תיאר כי "התחלנו בחילוץ מורכב של הפצועה שכלל קיבועים תוך כדי טיפול רפואי", והוסיף כי שני הולכי רגל שעמדו במרחק מטרים ספורים ממקום הנפילה ניצלו.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.