נחת להורים: 20 שנה אחרי שנעלמה, אח של מדלן מקאן פורח בבריכה

כמעט שני עשורים לאחר שהטרגדיה המשפחתית כיכבה בכותרות ברחבי העולם, משפחת מקאן חוגגת רגע של נחת ספורטיבי. קייט וג'רי מקאן, יחד עם בתם אמלי, ישבו היום (שבת) ביציעי הבריכה התחרותית בגלזגו והריעו בהתלהבות לבנם שון (21), שהבטיח את מקומו בגמר ל-400 מטר בסגנון חופשי במשחקי חבר העמים. שון, שעבורו מדובר בהופעת בכורה בתחרות בינלאומית בוגרת, התחרה במקצה המוקדמות ורשם זמן של 3:52.65 דקות – התוצאה השביעית בטיבה בסיכום המוקדמות.
שון מקאן, אחיה של מדלן מקאן שנעלמה ב-2007, הבטיח את מקומו בגמר ל-400 מטר בסגנון חופשי במשחקי חבר העמים בגלזגו. שון, בן 21, רשם זמן של 3:52.65 דקות במקצה המוקדמות, התוצאה השביעית בטיבה, וזוהי הופעת בכורה שלו בתחרות בינלאומית בוגרת. הוריו, קייט וג'רי, ואחותו התאומה אמלי, נכחו ביציע ועודדו אותו. שון, שייצג את סקוטלנד בזכות שורשיו של אביו, ציין כי "זה לא היה ממש צפוי, במיוחד לאור הרמה הגבוהה של השחיינים, אבל אני מאושר שעשיתי את זה". הוא מקווה להמשיך את היכולת הטובה גם במקצים ל-800 ול-1,500 מטר בהמשך השבוע, ושואף להגיע למשחקים האולימפיים. המשפחה, שחוותה טרגדיה עם היעלמותה של מדלן, זוכה כעת לסיקור תקשורתי חיובי סביב הישג ספורטיבי.
התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.