נתניהו הציע לכתב חדשות 14 להתמנות לדובר ראש הממשלה | פרסום ראשון

לוואלה נודע כי תמיר שנייד, כתב חדשות 14 ולשעבר דוברה של גלית דיסטל אטבריאן, התראיין בשבוע שעבר לתפקיד. כזכור, משרת דובר ראש הממשלה אינה מאוישת מאז פיטוריו של עומר דוסטרי ביולי 2025
ראש הממשלה בנימין נתניהו הציע את תפקיד דובר ראש הממשלה לתמיר שנייד, כתב חדשות 14 ופאנליסט בתוכנית 'הפטריוטים'. ההצעה הגיעה לאחר ששנייד התראיין לתפקיד בשבוע שעבר, כפי שנודע לוואלה משני מקורות. שנייד הצטרף לחדשות 14 בינואר האחרון ככתב לעניינים מיוחדים ותחקירים, ולפני כן שימש כדוברה של שרת ההסברה לשעבר גלית דיסטל אטבריאן ועסק בדוברות וייעוץ תקשורתי. תפקיד דובר ראש הממשלה נותר לא מאויש מאז פיטוריו של ד"ר עומר דוסטרי ביולי 2023, ומאז מערך התקשורת בלשכה פועל באמצעות יועצים ודוברים נוספים. מטעמו של שנייד לא נמסרה תגובה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.