יום שלישי, 14 ביולי 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
אושר בוועדה: השירות הסדיר יישאר 32 חודשים"אני לא אחראית לחיים שלה": האחות הנועזת של גרטה תונברג שוברת שתיקהספינה שטבעה לפני כ-300 שנה נמצאה – החוקרים לא האמינו מה חיכה בתוכהייתכן שחייזרים חיים ב"שכן ממול" של כדור הארץאורן סהר הוצג בפפרדיין: "מצפים שיתאים במהירות לשיטה"הפסקת שיווק משאף הוונטולין בישראל: באיגוד לרפואת ריאות מבהירים – אין סיבה לבהלהמסתורי, עמוק מפורדו וחשוד: המתקן שטראמפ איים לתת לו "מכה שמנה"העסקה נסגרה: לאנדרו טרוסאר יעבור מארסנל לבשיקטאשתחזית מזג האוויר: היום יהיה נעים – אך ההתחממות מתקרבתהסלמה בעולם התחתון: 3 רימוני רסס בתוך כשעתיים – ארגון הפשע מוסלי על הכוונתהארכת שירות החובה ל-32 חודשים אושרה בוועדה לקריאה שנייה ושלישיתשירות החובה לא יוארך לשלוש שנים – ובצה"ל מזהירים מקריסה: "מחסור של אלפי לוחמים"אושר בוועדה: השירות הסדיר יישאר 32 חודשים"אני לא אחראית לחיים שלה": האחות הנועזת של גרטה תונברג שוברת שתיקהספינה שטבעה לפני כ-300 שנה נמצאה – החוקרים לא האמינו מה חיכה בתוכהייתכן שחייזרים חיים ב"שכן ממול" של כדור הארץאורן סהר הוצג בפפרדיין: "מצפים שיתאים במהירות לשיטה"הפסקת שיווק משאף הוונטולין בישראל: באיגוד לרפואת ריאות מבהירים – אין סיבה לבהלהמסתורי, עמוק מפורדו וחשוד: המתקן שטראמפ איים לתת לו "מכה שמנה"העסקה נסגרה: לאנדרו טרוסאר יעבור מארסנל לבשיקטאשתחזית מזג האוויר: היום יהיה נעים – אך ההתחממות מתקרבתהסלמה בעולם התחתון: 3 רימוני רסס בתוך כשעתיים – ארגון הפשע מוסלי על הכוונתהארכת שירות החובה ל-32 חודשים אושרה בוועדה לקריאה שנייה ושלישיתשירות החובה לא יוארך לשלוש שנים – ובצה"ל מזהירים מקריסה: "מחסור של אלפי לוחמים"
ביטחון

נתניהו נגד ממדאני: "הוא תומך בגורמי טרור, אגיע לניו יורק בלי פחד"

לפני 6 שע׳ ·  מקור: ישראל היום 79דירוג אובייקטיביות79/100

נתניהו נגד ממדאני: "הוא תומך בגורמי טרור, אגיע לניו יורק בלי פחד"

ראש הממשלה תקף את ראש עיריית ניו יורק בראיון לתוכנית איש הרדיו השמרני סיד רוזנברג, הנחשב למקורב לטראמפ • עוד טען נתניהו כי זוהראן ממדאני תומך בחמאס, "מתרץ עבור איראן" ו-"שונא בסתר את אמריקה" • האזינו לדברים המלאים

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של ישראל היום.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה