סופה לנדבר, לשעבר שרת העלייה והקליטה, הודיעה על חזרתה למפלגת ישראל ביתנו

חברת הכנסת לשעבר הודיעה שתתמוך שוב במפלגה והסבירה: "אני חוזרת עם אותם ערכים, לפנינו בחירות גורליות" | לאחר פרישתה תקפה בחריפות את יו"ר המפלגה אביגדור ליברמן, ואף כינתה אותו "דיקטטור"
סופה לנדבר, לשעבר שרת העלייה והקליטה וחברת כנסת מטעם ישראל ביתנו, הודיעה על חזרתה לתמוך במפלגה בראשות אביגדור ליברמן, לקראת הבחירות הקרובות. לנדבר הבהירה כי אינה מבקשת תפקיד ברשימה או בכנסת, אלא תמיכתה נובעת מתוך אמונה בערכיה ובתרומתה למען עתיד ישראל, למרות פגיעות עבר מהתנהלות המפלגה. היא ציינה כי "אני חוזרת עם אותם ערכים, עם אותה אהבה לאנשים ועם אותו רצון לעבוד ביושר ובמסירות. חברים, אני שוב אתכם. לפנינו בחירות גורליות".
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.