סופר-פארם תמכור מכוניות באונליין: שני דגמים חשמליים של AION מתחת למחירון

במסגרת שיתוף הפעולה, ימכרו בשלב הראשון הדגם AION V במחיר של 154,990 שקל והדגם PURE AION HT ב-179,990 שקל, ובהמשך הקטגוריה תתרחב. בכך מצטרפת הרשת לאושר עד ורמי לוי, שכבר החלו למכור כלי רכב
רשת סופר-פארם מצטרפת לרשתות שיווק אחרות בישראל ותחל למכור מכוניות חשמליות של המותג הסיני AION מבית GAC באמצעות אתר האונליין והאפליקציה שלה. המהלך נועד לקדם את מותגי הרכב הסיניים על ידי רשתות שיווק מוכרות. סופר-פארם תציע שני דגמים: הקרוסאובר המשפחתי AION V ודגם הפרימיום AION HT PURE, שיימכר באופן בלעדי באתר.
השלמת העסקה, בחירת מסלול המימון ופריסת התשלומים יתבצעו באחד מחמשת אולמות התצוגה של AION ברחבי הארץ, בליווי אישי של היבואן אוריון מוביליטי מקבוצת יוניון.
הרוכשים ייהנו מהנחות משמעותיות ממחיר המחירון, גיפט קארד לסופר-פארם ועמדת טעינה במתנה. לדוגמה, דגם AION V יימכר ב-154,990 שקל, כולל הנחה של 12 אלף שקל, גיפט קארד בשווי 5,000 שקל ועמדת טעינה בשווי 2,500 שקל. הלקוחות יוכלו לשריין את הרכב באתר באמצעות מקדמה של 2,000 שקל.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.