סיימון מונק: "האלקטורט של רבים מהפוליטיקאים באירופה מגיע ממוסלמים, וזה פוגע בישראל וביהודים"

בחר פורום
———
סקופים
הזעקה
פוליטיקה
ביקורת תקשורת
מסמכים
הקפה
משפטים
בית המדרש
עיתונות זרה
מודיעין

מונק מפרש את ההקצנה האנטי-ישראלית של ממשלות הלייבור האחרונות בבריטניה בצורך לרצות את הבוחרים המוסלמים ומסביר: "מתוך כשבעים מיליון בריטים, יש למעלה מארבעה מיליון מוסלמים, וכ-270 אלף יהודים בלבד. מלבד זאת שארבעה מיליון מוסלמים הם כוח אלקטורלי שאין לזלזל בו, חשוב להדגיש כי המוסלמים גם מתגוררים בערים הגדולות – נתון בעל חשיבות עצומה בכל הנוגע לשיטת הבחירות הבריטית שכוללת בחירה על פי מחוזות. בשל כך", הוא מסביר, "הכוח הפוליטי האמיתי של המוסלמים בבריטניה נע סביב העשרה עד חמישה עשר אחוזים".
מה לגבי מועמדותו של איש הימין העמוק נייג'ל פארג' שעשוי אולי לדחוק את המהגרים המוסלמים מבריטניה?
"היה ראש ממשלה בבריטניה שאמר פעם, כי בפוליטיקה שבועיים הם הרבה זמן. אם היו בחירות מחר בבוקר, אין ספק שהיה לו סיכוי לנצח. אבל יש עוד זמן עד לבחירות, והוא גם הסתבך עם לא מעט סערות בתקופה האחרונה. לצד זאת, דמות נוספת מהימין שמזנקת בסקרים היא של מנהיגת השמרנים המציגה יחס אוהד כלפי ישראל".
מקור: 'מרכז העניינים'


סיימון מונק, מומחה לפוליטיקה אירופית, מסביר כי ההקצנה האנטי-ישראלית בממשלות הלייבור בבריטניה נובעת מהצורך לרצות את הבוחרים המוסלמים. לדבריו, בבריטניה חיים למעלה מארבעה מיליון מוסלמים לעומת כ-270 אלף יהודים בלבד, והמוסלמים מתגוררים בערים הגדולות, מה שמקנה להם כוח אלקטורלי משמעותי בשיטת הבחירות המחוזית. מונק מציין כי
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.