יום ראשון, 26 ביולי 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
חורבן בית: הבעלים החדש מפרק את פורטלנד ואת האוהדיםרס"ן יובל עזרא שנהרג בפיגוע בחוות גלעד מובא למנוחותדיווח מפתיע: נתניהו בלם ניסיון לשכנע את טראמפ להפציץ את חיזבאללההבדיקה תקינה, הפענוח שגוי: איך טעות של רדיולוג יכולה לשנות את חיינו?עבדאללה חליחל כבש את שערו השביעי העונה – שוב כמחליףאלעד אמיר עבר "ניתוח מורכב", צפוי להיעדר כשבעה חודשיםאחרי הגירושים: ניקול קידמן מבלה עם גבר חדשחננאל סבג הוא השוטר מג"ב שירה למוות בחברו החייל בערב סוכותמאמן פרדו מגבה את עומר מאייר, שחושף: זה הצעד הבא בהתפתחות שליפרשת זדורוב: הטעות היא לא בתיק, אלא בתרבות הכוחהמלאי אוזל – היעדים נשארו: הדילמה החדשה של טראמפ מול איראןאלירן חודדה בחקירה: "מיקי אמר לי שצריך לאושש את השחקנים"חורבן בית: הבעלים החדש מפרק את פורטלנד ואת האוהדיםרס"ן יובל עזרא שנהרג בפיגוע בחוות גלעד מובא למנוחותדיווח מפתיע: נתניהו בלם ניסיון לשכנע את טראמפ להפציץ את חיזבאללההבדיקה תקינה, הפענוח שגוי: איך טעות של רדיולוג יכולה לשנות את חיינו?עבדאללה חליחל כבש את שערו השביעי העונה – שוב כמחליףאלעד אמיר עבר "ניתוח מורכב", צפוי להיעדר כשבעה חודשיםאחרי הגירושים: ניקול קידמן מבלה עם גבר חדשחננאל סבג הוא השוטר מג"ב שירה למוות בחברו החייל בערב סוכותמאמן פרדו מגבה את עומר מאייר, שחושף: זה הצעד הבא בהתפתחות שליפרשת זדורוב: הטעות היא לא בתיק, אלא בתרבות הכוחהמלאי אוזל – היעדים נשארו: הדילמה החדשה של טראמפ מול איראןאלירן חודדה בחקירה: "מיקי אמר לי שצריך לאושש את השחקנים"
ספורט

עבדאללה חליחל כבש את שערו השביעי העונה – שוב כמחליף

לפני 1 שע׳ ·  מאת · מבוסס על דיווח של וואלה 80דירוג אובייקטיביות80/100

עבדאללה חליחל כבש את שערו השביעי העונה – שוב כמחליף

אחרי השער שהבקיע בקונפרנס ליג, אוסקר גלוך נמצא היום (ראשון) על הספסל של אייאקס במשחק ההכנה מול ברנלי, כמו יתר שחקני ההרכב הראשון. המשחק משודר כעת בשידור חי בספורט2. * עבדאללה חליחל כבש את שערו השביעי העונה בליגה הדרום קוריאנית, כשצימק בתוספת הזמן ל-2:1 בהפסדה של גאנגוון 2:1 לאניאנג. החלוץ הישראלי נכנס כמחליף בדקה ה-53 והשתווה למלך שערי הקבוצה, רק שכל שבעת שעריו העונה היו כשעלה מהספסל. קבוצתו במקום השלישי אחרי 20 מחזורים, מרחק 10 נקודות מהמוליכה סיאול. * שנז'ן פנג סיטי, ללא עדן קארצב, סיימה ב-3:3 את משחק החוץ מול יונאן יוקון בליגה הסינית ונותרה במקום ה-11 בטבלה – שבע נקודות מעל הקו האדום.

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

עבדאללה חליחל, החלוץ הישראלי, כבש את שערו השביעי העונה בליגה הדרום קוריאנית עבור קבוצתו גאנגוון, במשחק שהתקיים ביום ראשון. חליחל נכנס כמחליף בדקה ה-53 וצימק את התוצאה ל-2:1 בהפסד קבוצתו לאניאנג בתוספת הזמן. כל שבעת שעריו העונה הובקעו כשעלה מהספסל, והוא השתווה למלך שערי הקבוצה. גאנגוון מדורגת במקום השלישי לאחר 20 מחזורים, עם פער של 10 נקודות מהמוליכה סיאול.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה